Zdravím tě ty co si to právě čteš a jsem moc ráda že si to čteš a ještě budu ráda víc když odpovíš?! Takže tě zdravím a mám otázku stále si nevím rady jaké jméno pro Francouzského Buldočka v pátek si pro něj jedu a stále nevím jméno nějaká jména už mě napadla ale nevím jestli bych si na to zvykla. 1. Saimma 2. Oggy 3. Valak 4. Duke Kdyžtak buď výběr s tudma a nebo nějaké vymyslí všechny návrhy beru v potaz i odpovědi.
Psi s PP už jméno mají a já bych bez PP vůbec nebrala. Nicméně náš jezevčík se podle PP jmenoval Dexter s Černého lesa a pro nás to byl Denisek, šeltie Nicholas moravské srdce byl zase Nik ty fon nebo co si už nepamatuji. Líbí se mi Duke, volat budete Duky nebo Duku.
Je francouzský, tak francouzské jméno. Ale psané podle výslovnosti. Třeba Žán. Nebo Pety (petit = malý). A docela by mu možná sedělo jméno Gabén. Vedou mě k tomu chytré oči těchto pejsků i známého herce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.