Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké jméno mám vybrat pro pejska?

Od: amelia odpovědí: 13 změna:
Zdravím tě ty co si to právě čteš a jsem moc ráda že si to čteš a ještě budu ráda víc když odpovíš?!
Takže tě zdravím a mám otázku stále si nevím rady jaké jméno pro Francouzského Buldočka v pátek si pro něj jedu a stále nevím jméno nějaká jména už mě napadla ale nevím jestli bych si na to zvykla.
1. Saimma
2. Oggy
3. Valak
4. Duke
Kdyžtak buď výběr s tudma a nebo nějaké vymyslí všechny návrhy beru v potaz i odpovědi.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nedávno jsem viděl jakýsi film, kde se docela ostrý vlčák jmenoval "Pes". Bylo to vtipné, originální a pro oklolí docela matoucí. Ale mně se to líbí. *smich*

Ja bych ho pojmenoval oggy. Mimo témabylo to ve filmu John Wick 2 x)
72mona3*

No jo, jenže psa Psa už měl Colombo. M.

youtu.be/...
---
Ano,"Pes"je originální.
A tenhle "Mazlík"jakbysmet *smich*
Ještě dodatek a super odkaz :)
Výběr jmen dle rasy a další.
psiusmev.cz/...

72mona3*
hodnocení

1x

Ať ho pojmenujete jakkoliv, stejně mu budete říkat jinak.

Nejsem zastáncem vybírání jména na dálku. Musím zvíře vidět, sledovat jeho chování. Pak teprve přijde jméno tzv. na tělo. Ale Oggy je fajn. M.

lidus*
hodnocení

1x

Psi s PP už jméno mají a já bych bez PP vůbec nebrala. Nicméně náš jezevčík se podle PP jmenoval Dexter s Černého lesa a pro nás to byl Denisek, šeltie Nicholas moravské srdce byl zase Nik ty fon nebo co si už nepamatuji. Líbí se mi Duke, volat budete Duky nebo Duku.

hodnocení

0x

Je francouzský, tak francouzské jméno. Ale psané podle výslovnosti. Třeba Žán. Nebo Pety (petit = malý). A docela by mu možná sedělo jméno Gabén. Vedou mě k tomu chytré oči těchto pejsků i známého herce.

hodnocení

0x

Mi by se frbulka líbil Bruno.

mopet*
hodnocení

0x
A mi se líbí takové klasické české Rudolf - Ruda - Rudík , František - Franta , Oldřich -Oldik...

hodnocení

0x

Vybírejte v psím kalendáři

svatky.centrum.cz/...

liska5
hodnocení

0x

Na takového buldočka by se hodilo Walda, protože to je takovej cvalda. Nebo Buki / Buky/- zkrácené buldoček.

A Buf? Buldoček Francouzský.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]