Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co koupit na rozloučenou?

Od: simonice odpovědí: 5 změna:
Ahoj lidi, potřebuji vaši pomoc. Takže abych Vám to ujasnila, začnu tady. Mám dost dobrého kamaráda, který za necelé dva měsíce výjde základku, což po mě znamená, že už ho neuvidím... Jsem mladší než on, takže nepřichází v úvahu, abychom šli ven nebo tak, takže jsem se rozhodla, že mu dám dárek na rozloučenou... Něco originálního...ovšem...nic mě nenapadá a tak se obracím na vás. Chci aby to stálo za to, takže za ten dárek utratím minimálně 1500 kč. Prosím, poraďte mi něco. Je mu patnáct let, koníčky moc nemá... Jen kickbox a hraní hwr, ale opravdu mu nechxi dávat něco co by nějak souviselo s boxem, nebo hrami.. To mi příjd3 hloupé. Prostě něco co bu ho zahřálo u srdíčka. Máte zkušenosti? Tam prosím pište děkujuu

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

4x

Simono, jestli má ten kluk aspoň trošku rozumu, dárek v takové ceně si od tebe nevezme. Jestli tě zajímá, zkus ho radši někam pozvat.

eulalie*
hodnocení

3x

Dobrý den. Mně přijde dárek za 1500 Kč značně předražený a nevhodný. Je to pátnáctiletý kluk, dala bych mu nějakého plyšáka na odchodnou.

lidus*
hodnocení

0x

Ty psí známky se mi moc líbí. Souhlasím s tím, že drahé dárky není důvod dávat a není důvod, když budete chtít, vidět se mimo ZŠ.

hodnocení

0x

Fakt? Vy jste mladší než on, který vychází ze základní školy. Tudíž předpokládám, že ještě nevyděláváte. 1.500 Kč. , je docela dost a Vy dokonce píšete minimálně 1.500 korun. A pak, píšete, že mu je 15 a vychází základní školu, nějak se nemůžu dopočítat...*poctar*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]