Nejste přihlášen/a.
Ahoj, jaký máte názor na to, že nějaký úplně neznámý kluk začne psát holce, kterou náhodně našel někde na fb (předtím se nikde nepotkali) a ona mu ochotně odepisuje a už si pomalu domlouvají první rande. Nepřipadá vám taková holka zoufalá? Přece jenom, není vhodnější, když se ty dva seznámí někde venku naživo, než takhle, když si s ní kluk začne psát jenom proto, jak vypadá na fotkách? Je to jenom můj názor, zajímají mě i ty vaše, díky moc za ně
Svět je podivný. Holka zamilovaná do kluka, který ji nechce, a která se kolem něho motá, aby mu byla aspoň na blízku, je zoufalka. Holka, co odepisuje na zprávu, je zoufalka. Kluk, který je zamilovaný do holky, která ho nechce, tak se kolem ní motá, aby jí aspoň byl na blízku, je romantik a všichni mu drží palce. Kluk, co odepisuje na zprávu, je dobyvatel.
Z toho popisuje je spíš zoufalec ten kluk, když píše random holkám na FB. Ta holka to může považovat za zpestření.
Dobrý den, to by musel být zoufalec každý, kdo se chce seznámit. Není zoufalá, ale je to jeden ze způsobů, jak někoho poznat - tak to dneska funguje. Důležité je potom to osobní setkání, ale počátek seznámení není nutno řešit. Zdravím!
Zdravím. Dnešní doba taková prostě je, že lidé sedí u pc a seznamují se touto cestou. Někdo se tím jen baví, aby si ukrátil čas, jiný by se chtěl seznámit touto cestou rád. Zoufalé je, že v reálném životě spolu neumí mladí lidé komunikovat atd. Spousta už i mladých lidí trpí sociální fobií a depresemi. A to mi opravdu zoufalé přijde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.