Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ráda bych se dotázala, jak urychlit růst prsou. Za měsíc je mi 19 a už poslouchám x let, že už to bude - mám stejný prsa jako v 11 a už toho mám dost. Mám to v rodině, ale já se prostě nehodlám vzdát. Zkoušela jsem už pít hodně mléko, přibrat - snahou přibrat jsem zhubla o 3 kila. mám 159 cm a 43 kg. Taky každý den cvičím na prsní svaly, cítím že se trochu něco děje ale nejde to poznat. Cvičím hormonální jógu, antinu neberu a ani nechci, to je svinstvo. Brala jsem prášky na růst rok a půl, výsledkem byl + 1 cm. Dávám přírodě poslední šanci, pak jdu na plastiku. Hrozně mě to deptá, brečela bych z toho. Děkuji za rady.
Je to celkem sranda,já bych větší prsa nechtěla ani za nicnejen,že se můžu oblíkat jak chci,s výstřihem i bez něj,protože vše mi padne,ale prsa jsou malá,pevná a můžu sportovat.Což by mi větší prsa bránily,musela bych řešit sportovní podprsenky(které vypadají pro mě děsivě,jak jsou tuhé,hrubé)takhle můžu uvolněně sportovat a i v civilu chodím kolikrát jen v košilce.
Kamarádka měla v dospívání díky prsům veliký úspěch a i když ona se dmula pýchou,mě to okukování kdejakým slizounem nepřišlo nijak příjemné.Celkem jsem se jí i divila,že jí ty věčné narážky,přezdívky a civění nevadí.Asi jsem už tenkrát očekávala od chlapů více
Tady máš ještě diskuzi,kde to ženské taky řeší emimino.cz/... kolegyně jedly nějaké vitamíny,protože si všechny všimly,že se jim zpevnily nebo dokonce porostly prsa.Takže asi něco pomůže,ale jestli to zabere je to dočasný efekt.
Neřeš to,raději se věnuj jiným partiim těla,věnuj se sportu a posilování.Věř mi,že na pěkný,pevný zadek se koukne daleko více chlapůa daleko více žen ti bude tohle závidět.
nick- no to je pravdazezadu už nevidím,jestli se otáčejí,ale zadek mě přijde více oblečený,takže pěkný zadek v džínách nebo legínách na mě nepúsobí tak lascivně,jako odhalený výstřih.Osobně neznám žádnou ženu s většími prsy,co by měla pěkný zadek a nohy(ale vím,že na světě jsou,jen v okolí žádnou nemám).Asi jim stačí ukazovat jen vršek a spodku se nevěnují
...ovšem jestli má tazatelka pěknou postavu a touží po větší prsech,tak jí to určitě schvaluju a sny si člověk může plnit,stačí šetřit a mít rozumné požadavky,vybrat si ideální velikost k postavě i spokojenosti
Lucie, na pevný pěkný zadek mají chlapi narážky stejně jako na prsa. Akorát to asi nevidíte, když na Vás kouká zezadu.
Lucie, buď jsi velice kritická k jiným ženám, nebo slepá. Já jsem sice stará ženská (a nejsem na holky ) ale na koupališti a nejen tam, vidím tolik krásných děvčat, ale i žen jak s krásným pozadím, tak i popředím. Někdy až ty chlapy lituji
Děkuji Vám za odkaz. Upřímně, to co mi závidí ostatní ženy je mi uplně u pr.., protože jsem o kozách snila od svých 6 let. Navíc jakožto nymfa neznám nic lepšího než mužskou pozornost, to okukování mi lichotí ze všeho nejvíc Zadek mám krásnej ale že by si mě kvůli tomu všímali to fakt né.. Já si zase nemůžu koupit na sebe nic, protože všechno má moc velký výstřih
a když šaty, tak mega výstřih, a přes zadek to nenatáhnu .. Ona je asi otázka o čem mluvíme jako o malém. Když jsou to 2 tak to máte pravdu vy, jenže já mám prsa 6leté holčičky
to je páni pohled teda noo.. ale děkuji Vám
Mít větší prsa zas tak výhodný není. Zrovna jsem si nedávno koupila kožené sako, ale hůř ho zapínám přes prsa. Tak jsem si pomyslela, že by se mi hodily menší. Nebo větší sako, ale to v té akci neměli. Na pohled to není vidět, že je těsný.
denně používejte toaletní papír - třete o obě prsa rovnoměrně...
Na zadnici mé matky to fungovalo
Je Vám 19 let, takže už nejste dítě. A pokud Vás to tak bere, tak jděte do plastiky. Dnes už je to ověřené. To, že Vám prsa narostou, až budete kojit, tak to také nemusí být pravda. Já to zažila. Nic moc. Sice trošku plnější, ale že bych si z toho sedla na zadek, to teda ne. A pak! Copak musí ženská, která chce mít pěkná prsa čekat až bude kojit? A co pak? Co by z toho života měla, být v jednom kuse těhotná.
Kdybych já kdysi měla tu možnost, jaká se nabízí dnes, tak se nikoho na nic neptám a jdu do "silikonů", než se pořád užírat a čekat, jestli mi trochu povyrosotou. Je teda faktem, že dnes jsem ráda, že mám pořád menší prsa, protože mi nikde nic nevisí a konečně mi teda prsa trochu povyroslta. Jenomže teď je mi už SEDMDESÁT let a na to kašle pes, že už mám konečně teď pěkná prsa.
Zdravím , pokud stojíte i o názor z druhé strany, myslím co by muže , tak si děláte zbytečné starosti. Za svůj život jsem poznal desítky žen od O až po 8 i ty silikony. Jsou to stejné zbytečné starosti jako si děláme my s tím ,kdo ho má většího. Stejně nic neovlivníme. Jednou nám příroda nadělila a cpát do sebe nějaký hormony a nebo silikony je hloupost. Měl jsem jednou přítelkyni ze silikonama a pro mne to bylo velice nepříjemné a pro ni velký zásah do organismu a později s tím měla i zdravotní problémy - zbytečně. Pro druhé se upravíte vhodně zvolenou podprsenkou a váš přítel s vámi bude chodit jistě kvůli něčemu jinému a né kvůli velikosti poprsí. Aspoň vám pak za pár let nebudou říkat - ta má krásné dlouhé štíhlé ...kozy. Pro mne osobně - co je malé to je milé.
Ale na co jinýho koukají, to nevím. Vidím i ošklivé tlusté ženské a chlapa najdou. Nejsou poznamenané těmi narážkami od chlapů na své křivky.
nick. Já teda nevím proč by ženská měla být poznamenané nějakými narážkami od chlapů? Já měla prsa už někdy ve třinácti a nějakých řečí jsem si vůbec nevšímala. A po dvacítce mi ty slušné poznámnky lichotily a na ty vulgární jsem uměla odpovědět tak, že se dotyčný zavrtal do země.
Spolehlivý prostředek je jedině otěhotnění. Jinak pak plastika prsou (silikony). Všechny ostatní způsoby mají výsledky v podstatě zanedbatelné.
Satam. Jo, to máš pravdu. V době těhotenství a kojení. Potom se prsa mohou vrátit do původní velikosti
Dobrý den, statistika praví, že každý čtvrtý až pátý muž má pedofilní sklony - takže, Vaše prsa šestileté holčičky budou pro každého čtvrtého až pátého muže požehnáním. Až tam jednou po té operaci budete na hrudi tahat ten baťoh se silikonem, tak to možná přitáhne pozornost (nebo to bude vzbuzovat odpor), ale poznáte to možná při bolesti páteře. A jinak, babská rada = pijte pivo (prý porostou). Zdravím!
Mám pochybnosti o tom, že by ti prsa narostla na základě nějakého lektvaru. Jediná možnost, kdy prsa rostou je těhotenství a nebo plastika.
U plastiky si ale dávej bacha. Moc chlapů plastiku nemusí a jde to poznat.
Toto jsou asi dvě možnosti zvětšení prsou: těhotenství a plastika
Ale pokud se nemýlím, tak plastika se musí obnovovat po nějakých letech.
[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.