Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co si myslíte o tv seriálu Dabing street?

Od: spiritofthespeed® odpovědí: 6 změna:

Zdravím, rád bych věděl Váš názor na televizní seriál Dabing street, který běží každé pondělí na ČT1? Je to podle Vás "odlehčený" seriál nebo sonda do minulosti a částečná snaha připomenout atmosféru začátku nového tisíciletí?

Mě se vcelku líbí a dokáži vypnout u něj :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

0x

Viděla jsem dva díly. Jeden s neurotickým M. Krobotem a ten s I. Trojanem. Nevím, jestli sondu do minulosti někdo zamýšlel či nezamýšlel, ale u Krobota jsem se doslova válela smíchy. Další díl byl vlažnější, ale pořád je to fajn, jako dveře "devadesátky" :-D M.

hodnocení

0x

Čekám až toho bude víc a pak si to stáhnu najednou. Mám ráda ty herce a moc se mi líbil ten "Hotel 3 hvězdy", nebo jak se to jmenovalo. Nechápu proč to skončili. Ale asi už neměli inspiraci.

No ona je ta Melíšková opravdu taková podivná. Já ji viděla v nějakém policejním seriálu a také mi v něm vadila. Pořád jsem jí nemohla přijít na chuť. Ale v tom seriálu o tom hotelu, byla zase dobrá a docela mi tam sedla.

hodnocení

0x

Jako nápad to není špatné, ale mě osobně tam velmi vadí ta Melíšková, protože špatně mluví a je taková jakoby ochotnická a už dříve jsem se zamýšlela nad tím, že něco takového by se před 50 lety vůbec nemohlo stát herečkou.

hodnocení

0x
Po prvním dílu jsem si říkal - celkem dobré , uvidíme jak se to rozjede. U druhého jsem se dost zasmál ale třetí byl dost ubohý a úroveň dál klesá. Někde jsem četl že je to seriál podle úspěšného divadelního představení ke kterému dopsali pár dílů o tom co tomu divadlu předcházelo. Začínám mít strach jestli u seriálu přes ty filcky a kozyven vůbec k tomu kvalitnějšímu divadelnímu scénáři vydržím.

hodnocení

Klára Melíšková hraje roli sexy dědičky dabingového studia ZERO, chce mu udělat propagaci a zároveň přetáhnout i slavné osobnosti (viz. šestý díl). Jenže je to jen komediální seriál ale je dobré vzít si příklad z toho, jak se to nemá dělat (6.díl)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]