Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Písničky na přání-TV Šlagr

Od: kvestoraa* odpovědí: 14 změna:

Chtěl bych touto cestou poprosit čtenáře, kteří navštěvují stránky www. poradte o radu.V měsíci dubnu(6) v TV Šlágr v pořadu Písničky na přání,hráli mé matce k narozeninám.Písničku jsme bohužel neslyšeli. Domníval jsem se , že najdu v archivu pořad ,který byl v ten den uváděn a písničku si maminka poslechne.Ale ať hledám , jak hledám , stále marně.Několikrát jsem psal prosebný email do TV Šlágr ,ale také marně, odpověď mi žádná nepřišla.Poradil by mi někdo?Děkuji-kvestoraa-

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stek*
hodnocení

0x

TV šlágr není tak známá televize jako třeba TV Nova, proto nemá peníze na to aby ukládala své pořady na internet (nechci být nijak chytrý. Jen názor). Zkuste danou hudbu najít někde na internetu a pak jí mamině vypálit na CD, nebo třeba i na Flash paměť. Pokuď by jste hudbu nenašla, tak zkuste poslat ještě jeden email do Šlagr TV, třeba si vás už všimnou. Pokuď by jste hudbu našla na Youtube, tak tady máte stránku přes kterou si to stáhnete do PC: " http://mp3s.nadruhou.net/stahovac/ ".

doplněno 09.05.13 11:14:

Tohle vám bylo asi na nic, našel jsem na Youtube písničky na přání a jednotlivé lidové písničky.

Stačí kliknout sem: http://www.youtube.com/user/CeskaMuzika1/videos?view=0

monwil
hodnocení

0x

Dobrý den,my jsme měli stejný problém,věděli jsme,že písničku budou hrát 13.6.Tak jsem poprosila přímo TV Šlágr,ale klasickým dopisem poslaným poštou,na e-mail taky žádná reakce a do měsíce nám DVD s konkrétním pořadem Písničky na přání z 13.6.2013 zaslali.Předem jsme museli uhradit částku 399kč na jejich účet,jeho číslo už nám poslali e-mailem,který jsem v dopise uvedla.

bajuszdenek
hodnocení

0x

Dobrý den.Moc bychom si přáli,aby jsme to ještě stihli a nebylo pozdě k zahrání písničky moji drahé mamince k požehnanému věku 76-ti let.Pokud si můžeme vybrat,tak co vím měla ráda písničku-tvé vlasy kvetou maminko,tak jako jablon z jara -a že ji přejeme hodně zdraví,lásky a štěstí do dalších let.Přejí syn Zdeněk s Luckou a vnuci Tomášek a Michal.Pouze nevím v kolik hodin v případě odvisílání mojí žádosti budete hrát at víme kdy se za mamkou vypravit,abychom viděli její rozzářené očka.Děkujem Zdeněk Bajus

ladinpraha*

Kdy a v kolik hodin jí všichni popřejete a zahrajete, to je jen a jen na vás.

Možná jsi chtěl svůj dotaz směřovat jinam.

bajuszdenek

Příště napíšu tobě

drahabuchalova

jaká je adresa pisničky na přání na Tv šlágr děkuji.

výtka
Upozornění od sys kapkanadeje 03. 02. 2018 00:08:54
adresa: Šlágr TV, Písničky na přání, Křenovice 106, 373 84 Dubné.

dejavu*
hodnocení

0x

Jeden z rozhlasu:

"Dobrý den, to je rádio? Já jsem dneska našla peněženku. A bylo v ní sto tisíc korun.A též 220 Euro a 108 dolarů. A byl tam i lísteček s adresou. Miloš Novák, Koněvova 8, Praha 10. Zahrajte mu, prosím, nějakou pěknou písničku ..."

*slunce*

2kedar*
06.01.15 04:18

*smich* *palec*

host*
hodnocení

0x

Dotaz je už dva roky starý a tak už každý pravidelný posluchač nebo posluchačka ví, že kdyby měli hrát na přání všem, nehráli by 24 hodin denně nic jiného, protože přání je podle pana Peterky velmi mnoho. Přesto se snaží vyhovět a zahrát hlavně jubilantům vyššího věku, ale chce to poslat prosbu o písničku alespoň měsíc předem, aby ji stačili zařadit do programu. A hlavně čitelně jméno, komu se má hrát, aby to nemuseli luštit a hlavně to mohli říci správně.

Druhá možnost je jubilantovi k narozeninám koupit CD nebo DVD s jeho oblíbenou písničkou nebo skupinou a může si ji pouštět kdykoliv. Nestahovat, koupit, aby se tato československá vskutku lidová televize udržela a mohla dál dělat radost mnoha lidem v Čechách, na Moravě, na Slovensku i jinde.

kiefer
hodnocení

0x

Doporučuji všem se podívat na toto video, aby bylo jasné, jak to "lidová"Šlágr TV myslí vážně.. Místo hrnců prodávají důchodcům předražená CD a DVD.

janminarikjud
hodnocení

0x

To sa aj mne stalo, že som dal zahrať mojej priateľke p. Šimkovičovej vyslovene na večer ale nestalo sa. Hrali to po obede,takže priateľka to nevidela ani nepočula,zbytočne sa tešila. Miesto radosti k oslave jubilejných narodenín jej Šláger priniesol smútok.

smscz

Od toho máme SMS.cz kde si na programuje vícero časů a nepřijdu o to

vlastatrnova
hodnocení

0x

Dobrý den.Chtěla bych se zeptat,jakým zpusobem by se mohlo shlédnout vysílání písničky na přání,vysílané v neděli 6.3.2016.Moje teta poslala přání panu Čendovi Petřekovi ze Zubří a on zrovna v tu chvíli u tv nebyl,a samozřejmě ho to moc mrzí.Proto Vás touto cestou prosím o Vaší odpověd.Děkuji Trnová

jirihavelka
hodnocení

0x

Prosím poradit, kde najdu archiv písniček na přání ze soboty 14.5.2016.

Děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma písnička k narozeninám
Otázky na téma písničky k narozeninám

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]