Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Musíme brát všechno vážně a korektně?

Od: pohanka* odpovědí: 2 změna:

Nemusíte prý nic kupovat: www.czechfreepres/...

Nebylo již v minulosti napsáno něco o Babylónské věži?

doplněno 02.02.18 22:42:

Teď jsem si všimla /a přehrála/, že tam jsou ještě další videa. Ty jsou ale divná, mě se líbí jenom ta první reklama.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já jsem na odkaz klikla a koukla na těch asi pět reklam a nic mne teda nezaujalo. Snad největší konina byla ta nabídka, jak se zbavit cukrovky. Prohlédla jsem i ty brýle, tam vůbec nic, samé šunty. A další už si za tři minuty ani nepamatuji. Ale já na reklamy neletím, nemám je ráda, protože vím, že to jsou samé bláboly. Pak jsem viděla také Hitlera a jiné upoutávky, které mne teda nezajímají. Ale možná, že jsem správně nepochopila dotaz. Jak bylo myšleno srovnání s tou Babylónskou věží?

culdabulda1*
hodnocení

0x

- no já jsem to sice pochopila - ale "optimismus" té reklamy moc nesdílím ! - realitu ovšem ano

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]