Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Snědl jsem něco špatného

Od: arteon odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, dnes jsem si chtěl dopřát trochu té "zdravé stravy", tak jsem si z lednice vzal okurku hadovku a syrovou cuketu, kterou jsem lehce omyl a poté si ji snědl. Nic se nedělo až večer, kdy jsem najednou cítil pocit hladu. Při večeři jsem neměl takovou chuť, jako vždycky.. Mohl jsem se nějak nakazit nebo do sebe dostat nějaké chemikálie z té cukety a okurky? Omyl jsem ji a poté si na ni pochutnal ale od té doby mám nucení na velkou a nemohu si odskočit, zdá se, že to bude vodnatý průjem *stop* Jelikož nejsem extra zdravý a přechodil jsem nachlazení, tak nemohu sahnout po slivovici, zítra si zajdu k doktorovi.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

strava
hodnocení

5x

Neblázněte, v čekárně ještě chytíte chřipku. A s čím tedy půjdete k lékaři? Že nemáte večer takový hlad jako obvykle? Nebo s tím, že se vám chce na velkou? Zaplácáte si žaludek studeným, těžko stravitelným jídlem a pak se divíte. Pěkně se vykaďte a příště rozum do hrsti.

hodnocení

2x

Žádná chemie - studené z lednice, možná špatně rozkousané. Hoilt musíte vydržet, dokud nestrávíte a nevyloučíte. Uvařte si teplý hořký silný čaj.

72mona3*
hodnocení

2x

Jak se říká: "všeho s mírou". I všechno zdravé je třeba konzumovat s rozumem. Jedno jablko je taky v pořádku, ale kdybych snědla půl kila jablek, tak mi to s trávením taky pěkně zamíchá. Takže se neděste, na RAW stravu je třeba si zvykat ;) M.

hodnocení

2x

Nevěřím, že by Vám bylo špatně po okurce a cuketě, i když jen zlehka opláchlé, spíš bych tipovala nějaký pozůstatek nachlazení, navíc pokud nebylo doléčené?

Na průjem si vemte živočišné uhlí. To chcete jít k doktorovi kvůli tomu průjmu? Abyste tam to nedoléčené nachlazení ještě nepřikrmil, prská teď každý druhý..

strava-já neopisovala, jen u toho koukám na telku a než to naťukám *smich* jinak samozřejmě souhlas, přijde mi to jak ptákovina..

hodnocení

2x

Snědl jste toho moc najednou, okurka je těžká do žaludku, ve střevech vám to dělá divy, uvařila bych si fenyklový nebo heřmánkový čaj.

pohanka*
hodnocení

2x

Snědl jste potraviny vhodné konzumovat v létě. Tzv. ochlazující, a jestli byly vytažené rovnou z lednice, tak jste trávicímu ústrojí neudělal dobrou službu. Lepší je si zeleninku, hlavně cuketku udělat v teplé kuchyni, nebo alespoň pokrájet na kolečka a osolit, opeřit, ochutit chilli, zakápnout olivovým olejem. Zakousnout k tomu topinkou, toastem na sucho. Chilli zahřeje a je v zimě doporučováno.

Určitě příště omýt řádně teplou vodou, to není nikdy na škodu.

Ale snad Vám již večer bude dobře, a ráno bude úplně.

arteon
hodnocení

Cožpak o to, já hodně vydržím, jen jsem se obával, zda ta cuketa od vietnamců bude ok. Čaj si udělám a i živčišné uhlí v případě nouze.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]