Nejste přihlášen/a.
Proč lidé potřebují počítače herního typu? Počítač má být určen především na práci a hledání informací, a občas si něco zahrát ale ne naročného ale třeba na počítači za pár tisíc né dávát desítky až stovky tisíc za herní počítače, co to má za smysl? V životě má jít jen o to pracovat, hledat informace, jíst a spát a né hrát náročné hry s dobrými počítači a plácat tím zároven hromadu zlata a stříbra která se dají použít do lepších a užitečných vynalezů než je hraní pitomých her. Nejsem proti hráčům ale měly by se nad sebou zamyslet a myslet trochu na přírodu.
No to jsou mi názory. Pracovat, jíst a spát...kde žijete? I když spíte, používáte věci, které někdo z něčeho vyrobil. Stálo to energii a různé prvky. Přikryjte se slámou a pak ji nechte sežrat krávě.
Nemám sice herní PC, ale měl jsem ho. Proč bych si po práci nemohl hodinku zahrát nějakou hru, když tím nikomu neškodím a nic nezanedbávám? Jsou horší věci na zamyšlení a ne co kdo kupuje či dělá.
jj, není nad to pracovat na počítači s pomalým HDD, slabším procesorem a s nedostatečnou ramkou. Pracovat na takovém PC je zkouška trpělivosti, protože systém nestíhá, nemá dost volné paměti a proto dočasně odkládá ty části, které zrovna nepotřebuje. Tento problém se projeví pomalým otevíráním aplikací, pomalým otevíráním a ukládáním souborů a vůbec všemožným zdržováním. Zvláště ve chvíli, kdy zrovna nejvíce pospícháte.
Počítač který zvládá hry, zvládne jakoukoliv pracovní aplikaci, protože herní počítač normální pracovní aplikací ani nezatížíte. To prostě nejde. Proto každému radím :
Jestli se nechcete nervovat, kupte si herní počítač.
No a ještě mi sem vložte link na herní počítač, který stojí stovky tisíc. Rád bych ho viděl.
@hriccy - V životě má jít jen o to pracovat, hledat informace, jíst a spát a né hrát náročné hry s dobrými počítači
Drahá auta, drahé oblečení, drahé hodinky a šperky a X dalších drahých zbytečností vám nevadí?
Mimochodem - já už mám odpracováno, tak co bych si nepohrála
Nevadí mi to protože to si kupuje opravdu jen zrnko v písku lidí co na to mají, kdežto na herní počítač si ušetří polovina lidí, a to je obrovské množství zdrojů které by šli využít i jinde.
Proč lidé potřebují počítače herního typu? Odpověď je naprosto triviální. Chtějí si na něm zahrát i náročnější hry ve vyšším rozlišení/kvalitě. Fakt, že počítač je jen na práci a zdroj informací je samozřejmě nesmysl, i když PC jako takové dává v tomto úhlu větší smysl. Co třeba takové herní konzole, které jsou pro hraní her určené primárně? To musí být přímo kacířství. A teď trochu obecně. Hry jsou ve světě už dlouho naprosto přirozenou součástí života, pokud se nepletu tak tento byznys překonal dávno i ten filmový. U nás se ale stále bere jako něco nenormálního, určeného pro děti, řekl bych hlavně díky masovým médiím, které hry stále ukazovaly pouze jako zdroj závislosti a nebezpečné výchovy (načež tam pustí růžovku). A nejlepší na závěr, každý ať si za své peníze koupí co nejlépe uzná za vhodné a nikomu do toho nemusí být ani ň.
@hriccy - Nevadí mi to protože to si kupuje opravdu jen zrnko v písku lidí co na to mají, kdežto na herní počítač si ušetří polovina lidí
Kde žijete, prosím vás? Každý si ušetří nebo půjčí na to, co (si myslí, že) je pro něj důležité - a to fakt není jenom herní počítač.
PS - proč bych měla pracovat, když nemusím?
Proč si lidi kupují Bugatti Veyron nebo Koenigsegg Agera, když by jim měla stačit fabie?
Takových sociálních inženýrů, kteří věděli nejlíp, co by lidi měli chtít a potřebovat, už bylo...
Počítám, že zábavě je určeno mnohem víc než 50% výkonu všech počítačů na světě. Práce je až na druhém místě. A když se nad tím zamyslím, je to tak vlastně v pořádku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.