Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nějaké dobré knihy

Od: paixan* odpovědí: 2 změna:
Moc ráda bych si početla, je mi jedno co hlavně, aby mě to zaujalo a také si nepřeji nic, co obsahuje vulgarismy a erotiku. No, a samozřejmě abych pochopila hlavní myšlenku autora. Brutální knihy mi také vůbec nevadí:)) komedie mám také ráda (+detektivky, thrillery,...)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pokud se chcete zasmát, zkuste Jonnasona - pčínaje Stoletým staříkem, přes Analfabrtku a Zabijáka Anderse.

Pokud chcete detektivky - ujíždím teď na seveřanech - Nesbo atd...

No a thriller - Forsyth je můj oblíbenec - napsal toho kvanta, ale taky Brown , Hailey - ono to je podle vkusu každého soudruha

pohanka*
hodnocení

0x

Tak pokud nechce vulgarismy, tak asi Stoletého staříka ne.

Ale můj první typ to byl také, to jsme se shodli. Myslím, že jsem se víc u jiné knížky nenasmála a přála si přečíst další knihy od téhož autora.

Analfabetku jsem četla s nechutí a ani nedočetla. No prostě závist bílé ženy.

Ale slibuji, že ji dočtu, musím ji po roce a půl vrátit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]