Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se Vám líbí manželka kancléře?

Od: nikc® odpovědí: 17 změna:

Zajímalo by mne, jak na Vás působí paní Mynářová? Zdravím.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

amo
hodnocení

3x
Vcera jsem ji zahledla v TV a pusobi na mne jako inteligentni zlatokopka :)
vilik*
Ty konstrukce o tom, kdo se ke komu hodí a kdo je pro koho vhodnej a krásnej, ty miluju. A je mi taky úplně jedno, proč si ji Mynář vzal a proč má Jágr Kopřivovou a koho měla doma Gregorová. Třeba dobře vaří nebo je dobrá v ložnici nebo třeba dobře barví kraslice. A nebo prostě stihne utratit míň, než ten druhý vydělá a navíc vypadá dobře na fotkách z dovolený.
Mám svůj vlastní život a svoje důvody, proč s někým jsem.
Asi se zeptám manželky, proč si místo mně nevzala Pištu Hufnágla.
hodnocení

Jak jinak:) . Taky na mne tak, včera, působila.

hodnocení

Říkala jsem si, co na tom Mynářovi vidí... spíš, než co vidí on na ní.

mot
mynar je proste financne krasny, tak se do nej lehce zamilovala
hodnocení

Mně se nelíbilo, jak se tvářila, když prezident vyhrál... Bylo to takový nepřirozený, afektovaný...Přitom mi předtím byla sympatická.

hodnocení

Kdyby to dala dohromady s celkem pěkným Ondráčkem, tak bych nic neříkala a nedivila bych se. Ten je finančně i fyzicky pěkný.

hodnocení

Pardon, Vondráček se jmenuje.

hodnocení

Vy jste kverulant. Pokud se Vám otázka nelíbí, nemusíte na ní reagovat.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, jedna z nejhezčích žen u nás a opravdová (druhá) ozdoba svého muže, která není hloupá. Jo, takto se to dělá . Slušelo jí to už na ČT24. Zdravím!

doplněno 28.01.18 20:25:

zivotopis.osobnosti.cz/...

hodnocení

1x

Mynářová? Mynářová?

To je ta paní, které nevadí, že ji její oblíbenec nazývá "hnojem" a i jinak uráží?

hodnocení

Někde v bulváru psali, že se tváří, jakoby měla orgasmus, když vyhrál Zeman. Taky mi to tak přišlo.

Třeba ho měla,kdoví!

hodnocení

0x

Nikdy jsem ji nepotkal - nemohu posoudit.

tondac*
hodnocení

0x

Tělesná schránka krásná, zbytek odpudivý ;)

hodnocení

Jak víte, jaký má zbytek?;)

hodnocení

0x

Mně se líbí a nemyslím, že zrovna ona by byla zlatokopka jako mnohíé milenky v šoubyznysu.

Mynářová původně věnovala gymnastice, vystudovala práva a posléze nastoupila jako regionální reportérka do Českého rozhlasu a posléze do Studia 6 České televize.A právě tam poznala nynějšího manželka, kontroverzního kancléře s milionovým majetkem, zato bez prověrky Mynáře. "Potkali jsme se v mé bývalé práci. Manžel byl pozván do jednoho pořadu a já měla ten den službu ve zpravodajství. Střetli jsme se na chodbě, pozdravili se a čtyři dny nato mi poslal esemesku, jestli bychom někam nezašli," popsala okolnosti jejich setkání pro Sedmičku.

Kancléř to však s krásnou moderátorkou tak jednoduché neměl. Sám v minulosti přiznal, že Alexandru musel o schůzku žádat minimálně desetkrát. "Pořád jsem se mu snažila vysvětlit, že redaktorka, moderátorka veřejnoprávní televize, a politik není vhodná kombinace," směje se Alex, která Mynářovi v roce 2015 porodila syna.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]