Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč je Poradte tak úspěšné?

Od: admin® odpovědí: 14 změna:

Dosud jsem si myslel, že vím. Ale následující článek mě vyvedl z omylu. *smich*
Úspěchu se totiž dočká nejpravděpodobněji taková firma, jejíž název obsahuje sedm písmen, je složen přesně z 2,7 slabiky a 1,16 slova. Zjistila to marketingová firma Provocado, když analyzovala žebříček stovky nejdražších značek světa. ekonomika.idnes.cz/...

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak vidis.

Az uberes 0.3 slabiky a pridas 0.16 slova, tak bude Poradte uplne nejuspesnejsi.

Jenze pak uz to vlastne nebude Poradte.*nevi* Z toho plyne, ze Poradte nemuze byt nikdy nejuspesnejsi. To je ale orisek.*klik*

Holt se musis spokojit s uspesnosti, jakou ma doposud.

0.3*0.16=0.048. Tedy Poradte bude vzdy k dokonalosti chybet 0.048 nazvu.*frajer*

hodnocení

šmarjá, průšvih...

Porad!= 1 slovo && te!= 0.16 slova? *sok*

doplněno 29.01.10 13:32:

a následně 0,3 * 0 = 0 tj absolutní dokonalost *haha*

hodnocení

0x

Co musel stát ten výzkum a stačilo se jen zeptat na www.poradte.cz

29.01.10 11:21

*palec*;)

petr123*

Určitě na to dostali nějaké dotace nebo grant, toho bych se nebál. Protože ten výzkum je mimořádně důležitý a takové věci se celosvětově podporují *ee*

hodnocení

kdepak, tyhle levné výzkumy jsou jen na zviditelnění jména agentury ;)

technikjirik*
hodnocení

0x

Tak to at mi někdo řekne proč musím v práci tak makat a dřít na solidnosti a kvalitě, když se stačí jen dobře jmenovat... když to řeknu šéfovi, tak mě vyrazí a přejmenuje se a mám po výplati o po odstupném..

lidka*
hodnocení

0x

Já to vím i bez Provocada. A pozor!*stop* Teď u nikoho nešplhám.

Poradna má šikovného šéfa a samozřejmě i skvělou partu rádců.*placni* Co víc k tomu dodat? *nevi*

:D mno jo co k tomu dodat. Jo už vííím. Šéfe už bude ta výplata? ;)

hodnocení

každý dostane vyplaceno dle zásluh... (sakra, kde mám ten pásek...) *haha*

ale já nechci kožený pásek!...mě se líbí kovový na hodinkách

:)

hodnocení

viděl si film "Takoví normální mimozemšťané"? Tam je moc pěkná scéna s páskem: "

- otec vždycky přišel na mě s páskem
* aby ti ho daroval?
- ne, jen mě vždycky tím páskem přetáhnul
* a pak ti ho dal?
- no, no... no jistě (aby měl klid)

" *smich*

Týkalo se to hlavně Mavericka, on mi rozumí :-D

Tak lidi, mam po prémiich :D

No berte to raději s rezervou ;)

Jeee, ty mi dáš ten zlatý pásek? Ten jak jsi říkal že jsi dostal od konkurence? Tak to jo, ten bych bral :-P

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]