Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , myslím že njsem tlusta
bude mi 14 měřím 74 kilo a měřím 170 cm
jsem tlustá? doktorka říkala že mám víc svalové ale nejsem o tom přesvědčena
trápí mě to už dlouhou dobu
Tak si stoupni pred zrcadlo a podivej se, ne?
74/170/14 zni jako hodne, ale zaroven to takhle nic neznamena. Muzou to byt kila svalu stejne jako speku.
Spek zni ale pravdepodobneji, pokud teda nejsi vzperacka.
Podívejte se zde : super.cz/... Je ona tlustá? NENÍ i když možná pro někoho ano ,ale umí své špíčky nosit a hlabně UMÍ je i prodat ! Zkuste se na tu Vaši rádoby tlouštku povznést a udělat z ní přednost-třeba uspějete jako modelka v odkazu či některé další modelky XXL .
Dobrý den, mám stejný názor jako Vy - máte nadváhu a dávejte si pozor, ať to není horší. Zdravím!
Myslím si, že to je hodně. Znám to, protože v patnácti letech jsem měřila 175 cm a vážila 74 kilo. A říkalo se o mně, že jsem "holka krev a mlíko". Což mi teda bylo hodně nepříjemné a také jsem tím trpěla, protože jsem měla doma zrcadlo a tak mi nikdo nemusel nic "bulíkovat". Ale pak jsem měla ve dvaceti letech dítě a po porodu jsem zhubla tak, že se všichni nestačili divit. Včetně mne. A pak už to tak zůstalo. Ale je také pravda, že když jsem odešla z domova, začala jsem se stravovat úplně jinak. Takže je to o jídle.
Myslím, že se nedá jednoznačně odpovědět. Kdysi dávno na intru jsem měla kamarádku, která byla mrňavá. Jestli měla 158 cm, tam možná i s botama. A pamatuju si, že vážila asi 63 nebo 65 kg (teď už nevím). Tenkrát vážila víc než já a to mám skoro metr osmde. Tlustá nebyla rozhodně! Byla prsatá, boky širší, ale hlavně prý mají v rodině tzv. těžké kosti. Laicky řečeno. Prostě konstituce poněkud robustnější, nikoliv však tlusté. A kluci kolem ní kmitali jak včelky u česla M.
To by chtělo vidět. Já jsem vždycky záviděla švagrové, že je krásně hubená a jednou, to nám bylo asi 25, jsme se vážily u tchyně - dostala novou váhu - a já jsem zjistila, že váží víc než já. jenže ona měla takovou klučiči postavu a já takové ty rozjeté boky a hodně široký hrudník, takže i teď, na stará kolena, vypadám tlustší než jsem.
Řekla bych,že je to dost. To musíš ty sama vědět,když se podíváš do zrcadla,co by si kde chtěla napravit. Já bych ve 14 nechtěla vážit 74 kilo,proto bych držela dietu,abych spadla aspoň na 65 kg. Věkem kila ještě přibývají,pak přijde i tehotenství.
Pěkný nesmysl radit čtrnáctileté dívce držet dietu!
Lékařka, která ji zná, říká, že je to v pořádku.
Vy jste tazatelku neviděla a přes internet byste "naordinovala dietu. Máte rozum?
Tazatelce: Buď rozumnější než Rada1 a o stravování si promluv s rodiči a lékařkou. Hlavně nehledej žádné "zaručené" diety!
Ivzes, vyloženě dietu ne, ale já opravdu ze své vlastní zkušenosti vím, že to o jídle opravdu je. Nikdo nevíme, jak maminka tazatelky vaří. Třeba moje babička, která byla výborná kuchařka, vařila taková ta dobrá jídla, jako je třeba kucmoch, opékaný na sádle a posypaný škvarečky. Kucmoch se skládal z vařených brambor, trochu se slila voda a zasypalo se to moukou, přiklopilo a nechalo to pěkně mouku nabobtnat. Pak se to vymíchalo do hladka a lžící se vykrajovaly velké noky, které se z obou stran smažily na sádle do křupava. Nakonec se to posypalo škvarečkama a k tomu kyselé mléko od domácí kravičky. Nebo takové "přesbidlo" s osmaženou cibulkou, nebo domácí koblihy, nebo cmunda, nebo svíčková s houskovým knedlíkem, nebo králík na smetaně s knedlíkem... a tak bych mohla pokračovat. Já jsem vždycky přišla vylítaná z venku a hladová jak vlčák. Tohle jsem si pěkně nandala na talíř a pak s knížkou rovnou do postele. No a pak jsem vypadala, jak jsem popisovala. Holka "krev a mlíko"
. Ale to bylo tenkrát a to jsme o nějakých dietách, nebo zdravém stravování věděli "starou belu". Byla to jídla dostupná a běžná. Ale pak, když jsem se vdala a odstěhovala, tak jsem přece jen začala vařit jinak a hlavně jsem vyrostla z té puberty. Po porodu tenkrát byly moje kamarádky tlusté a u mne to bylo naopak. Najednou to všechno zmizelo, přímo na porodním stole se mi kůže z břicha doslova přicucla na kyčelní kosti. Všechno to bylo pryč. A pak už jsem nikdy nepřibrala. Také mi tenkrát doktor řekl, že se mi během těhotenství asi změnil metabolismus. Ale víc jsem to nezkoumala, já byla ráda, ať to bylo, co to bylo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.