Nejste přihlášen/a.
Ahoj.Chtěla bych se zeptat na jednu otázku.Již strašně dlouho slýchávám o tom jak tu v ČR žádní uprchlíci nejsou.Slyším to ve škole,v televizi od politiků apod.
Kam šly všechny peníze co se dávaly na jejich podporu a integraci?Děkuji za odpověď.
Zdravím, čistě můj osobní názor. Okupanti tady jsou , jen je z nelegálních povýšily na legální tak že dál mohou tvrdit že tu žádní nelegálové nejsou a budou mít pravdu. Potkávám je všude. Co se týče neziskovek , tak ty mají veliký zájem na tom , aby se sem dostaly jelikož je na tom založený jejich zisk. Když na tom tak přemýšlím, tak vlastně žádné neziskovky neexistují jelikož jsou ziskové až moc. EU si myslí, že jde integrovat muslimy do nemuslimské společnosti , ale to je strašlivý omyl , který povede k hroznému krveprolití a válkám. V historii snad není znám jediný příklad kdy se tato integrace povedla. ivcrn.cz/...
@mot
- bohužel ani Zeman nic nezmůže ! - akorát s Drahošem to půjde rychleji ...- a pokud se dostanou znovu k moci "havlisti" - tak ještě rychleji !
pt - a co to otočit. Máš ty nějaký hmatatelný důkaz, že culdabulda se mýlí?Když budu mluvit za sebe : U Havla by to bylo jasný - ten nás prodal i s botama a co se týká Drahoše - tak je to hlavně pocitové , protože ti co nemají pevného vůdce tak zahynou. A Drahoš je spíše komediant a né politik , ale je fakt , že už se na něho v debatě těším. Naposled dělal tanec dervišů , tak dnes by mohl metat kotrmelce.
- nebojte - pokud to půjde takhle dál - potkávat je začneme konečně i my ! Ono to totiž jinak dopadnout nemůže !
jedubabička - nevím co vám mám na to odpovědět? Vy to asi nechcete vidět a slyšet a tak máte zavřené oči. Vždyť jsou ti okupanti všude kam se člověk pohne. Každý rok několikrát objíždím republiku na motorce - najedu 15-20tis.km. Potkávám je v Brně, Znojmě, Ostravě, Plzni, Teplicích, Praze ... V Žatci mne chtěli okrást . Co víc chcete slyšet?
"culdíku", (píšeš: bohužel ani Zeman nic nezmůže ! - akorát s Drahošem to půjde rychleji ...- a pokud se dostanou znovu k moci "havlisti" - tak ještě rychleji !) - prosím tě máš nějaký hmatatelný důkaz, ale ne lži a pomluvy? Víš, je před těmi volbami, tak ať mám všechna pravdivá fakta k posouzení...
Taky je vidím skoro všude. Myslím v Praze. Ale chápu ty, kteří je raději nevidí. Uvidí je, až se jim něco stane.
"instalater", Vy jste srandista, co chcete otáčet? Kdo něco tvrdí, tak na něm spočívá důkaz...To by to dopadlo, kdyby se to mělo otočit, to by byla spravedlnost? Mně je to jedno, já říkám, ať je tam ten nebo ten, prezident nemá takové pravomoce, aby dokázal změnit vše... Chci být jen objektivní to je celé, tak papa...
@pt
- Pavlínko já kolem sebe, nebo v médiích najdu jakž takž logické, nebo rozumné názory jedině v řadách tzv. "zemanovců". Na straně jeho odpůrců slyším, vidím a čtu jenom urážky, nadávky a vulgarity bez smysluplného zdůvodnění. Dozvím se jedině, že nás Zeman "táhne" na východ a že je sprosté prase.
Tak co si mám myslet - když vidím - a to nejsou hoaxy ! - jak se kolem nás v západních zemích nezadržitelně šíří islám ! a je tam stále více podporován i za cenu potlačování vlastních lidí ! A když uvážím, že vyspělé civilizace, které zdegenerovaly, byly vždycky nahrazeny barbary, tak se nediv, že dnešní situaci vidím - z historického hlediska - jako úpadek a zánik západní kultury. To by možná byla ta Čína lepší - tam alespoň mají nějaká práva i ženy.
"culdíku", já vidím ty vulgarity i na druhé straně, bylo to slyšet v debatě, samé posměšky. Jedni jsou, jako druzí. "culdíku", vážně věříš, že jeden nebo druhý může ovlivnit, jestli jsem přijdou migranti? Myslím, že ne, možná oddálit, ale za nitky tahá někdo jiný a to jak na jedné, tak na druhé straně, vždy jsme někoho poslouchali, protože jsme malý národ a nějak nemůžeme zůstat mimo. Na to nemáme dost sil, ani vojenské síly, postavit se světu, proto si nás každý přehazuje, jako horký brambor...Svět je v koncích, je to vidět od počátku minulého století. Nikdy svět nebyl na pokraji sebezničení tak blízko, jako nyní. Nevěřím, že jde vrchnostem o lidi o národ, jde jim jen o sebe a lid a národ je v jejich ruce nástoj, jak se ke svému postu dostat, ať je to ten nebo ten. Jen bych nerada zpátky těch minulých 40 let...možná přijde něco horšího a tak jen říkám "buď vůle tvá"...já za špatnými skutky světa vidím jinou moc, zlou, duchovní a neviditelnou, ale už mlčím...
V Česku je tolik neziskovek, které dostávají peníze ještě i od státu a jen málo z nich opravdu pomáhá, většinu bych jich zrušila.Kdyby opravdu něco dělaly všechny, tak se tu nebudou sbírat víčka a na léčbu dětí.Ale místo toho podporují slony, zebry, gorily a nebo ty tzv. uprchlíky v zahraničí, kterým rozhodně válka nehrozí, jen očekávají od Evropy prachy za nic. Zeman to včera řel dobře, mladí zdraví, dobře oblečení mládenci s Iphonem v kapse.
Uprchlíci, tisíce podle kvót zde nejsou, pouze těch jak říkají, že 12 lidí.
Ale jsou zde uprchlíci mimo kvóty, tedy ti dobrovolně přijatí.
Peníze pro politické neziskovky jsou v rozpočtu schválené, nikdo s tím nic neudělala, pouze se na to poukázalo.
Prezident Zeman a myslím, že p. Babiš.
Ony ty peníze zdaleka nejdou jen do českých neziskovek:
Česká vláda pošle zhruba 225 miliónů korun do fondu Evropské unie pro Afriku. Z fondu se platí projekty, které mají zabránit migrační krizi a pomáhat při ní. Český dar by měl pomáhat v Libyi. Menšinový kabinet bez důvěry ve středu o darování peněz rozhodoval na podnět ministra vnitra Lubomíra Metnara. "Je to silný signál solidarity při řešení migrační otázky,"řekl Metnar novinářům po jednání kabinetu.
Mj. firmám, které zateplují a zabezpečují zařízení pro uprchlíky. Vypadá to, že brzy přibudou i nějací uprchlíci. Správa uprchlických zařízení MV hledá zaměstnance do sk/....
Podotázka: Ukrajinci nejsou uprchlící? Těch je tu hodně a musejí něco stát. Nebo jiní ze zemí bývalého SSSR (Azerbajdžán např.).
@fram - Ukrajinských uprchlíků tu bude minimum - většina jich jde za prací a výdělkem. Oficiálně zaměstnaní odvádějí jako my, ti, co dělají načerno nestojí až na výjimky už vůbec nic, protože se úřadům zdálky vyhýbají.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.