Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co říkáte na dnešní Jak se staví sen

Od: aja1946® odpovědí: 8 změna:

Hrůza hrůzoucí. Tak se dívám na dnešní Jak se staví sen a opravdu nestačím zírat. Dvě ženské a takový bordel, to se nedá ani napsat nepořádek, to je skutečně bordel. V tom kumbále je sbírka jak kdyby to nosily ze smetiště, tisíc zbytečností, špinavá podlaha, postele, zdi, vytrhané zásuvky. V tom lítají psi, lezou po posteli se špinavýma nohama, které jim utírají jen do kuchyňské utěrky. Mám psa malého, ale nohy mu musím mýt v teplé vodě a pořádně, co je to špíny. Údajně nemají peníze, ale hlavně že si živí jídlem z fastfoodů, to přijde mnohokrát dráž než kdyby si uvařily. Paní má nemocnou páteř, na což má částečný důchod, bolavá kolena, ale po cvičisti se psema lítá jako blázen, mně záda i bolena bolejí hodně, důchod na to nemám, ale takhle bych lítat asi nemohla. V tom bytě za celou dobu asi nesáhly vůbec na nic. U nás v domě bydlí v tak malém bytě i rodiče s dítětem nebo matky samoživitelky, ale mají to hezké. Byt se dá vylepšovat i za pár korun postupně, ale tyhle ženské jsou zřejmě strašně líné. Zajímalo by mně, z kterého jsou města a co si o nich pomyslí sousedi, aby chodily kanálama, propadla bych se studem, kdybych měla takový byt a ještě to ukazovala v televizi.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

karelbrezina
hodnocení

4x

Můj názor je ten,že v 80% případů by rodinám stačilo uklidit a vymalovat.Vyhozené peníze...

vilik*
hodnocení

2x
Viděl jsem pořad kdysi jednou. Už se koukat nebudu. Nevadí mi ani tak dojení emocí pro duchem méně obdařené, vadí mi naprosté diletanství a nedodržování technologických postupů. Navíc za takový prachy.
Takže pořad odsouvám jako odpad a ignoruju ho.
Slovy Adetouk, je mi to u prd.le.

divak
hodnocení

2x
Bylo by zajimave podivat se do te krásne zrekonstruovane garsonky treba za pul roku, jak to tam bude vypadat *ua*

hodnocení

0x

Co na to říkám?Je mi to u pr...le.

hodnocení

0x

Sice se na podobná svěží dílka nedívám - ale všeobecně je mi úplně jedno, co kdo má doma, jestli je nebo není líný a tak dál. To je snad každého věc - včetně toho, jestli se ne/hodlá prezentovat veřejnosti.

Tudíž souhlasím s předřečníky ;)

culdabulda1*
hodnocení

0x

v těchto a podobných "pořadech" tečou velké peníze. Docela by mne zajímalo, kde na to berou? - ne, že bych někomu záviděla, zajímá mne to čistě jen technicky, jinak je mi to jedno.

tv
hodnocení

0x

Co na to říkám? Nic, je to každého věc jak doma má. Každý má doma to, co mu vyhovuje. Kdyby chtěli pořádek, tak si uklidí. Takové pořady jsou ztráta mého času, to i nejblbější kniha mi dá víc jako takové pořady.

hodnocení

0x

Já viděla jenom upoutávku. Nějaká strašně malá ďoura, zaneřáděná a pak že z toho udělali něco exluzivního a velkého. :-D zahlédla jsem nějakou tu 3D tapetu zelenou na zdi, což mělo asi představovat pohled z okna do parku, aby se to zdálo větší. Víc jsem neviděla, protože na to nekoukám, protože mi to celé přijde nudné. Ale teď jste mne "ajo" navnadila a kouknu se na to. Určitě to půjde odněkud stáhnout a pak řeknu co si myslím. Ale už dopředu si myslím, že když na to mají mají snad 3 dny nebo tak nějak, tak co asi mohou udělat za zázrak za tři dny, a ještě tam něco bourali. Asi to těm ženským brzy spadne na hlavu a tapety se odlepí a budou namydlený...;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]