Nejste přihlášen/a.
Hrůza hrůzoucí. Tak se dívám na dnešní Jak se staví sen a opravdu nestačím zírat. Dvě ženské a takový bordel, to se nedá ani napsat nepořádek, to je skutečně bordel. V tom kumbále je sbírka jak kdyby to nosily ze smetiště, tisíc zbytečností, špinavá podlaha, postele, zdi, vytrhané zásuvky. V tom lítají psi, lezou po posteli se špinavýma nohama, které jim utírají jen do kuchyňské utěrky. Mám psa malého, ale nohy mu musím mýt v teplé vodě a pořádně, co je to špíny. Údajně nemají peníze, ale hlavně že si živí jídlem z fastfoodů, to přijde mnohokrát dráž než kdyby si uvařily. Paní má nemocnou páteř, na což má částečný důchod, bolavá kolena, ale po cvičisti se psema lítá jako blázen, mně záda i bolena bolejí hodně, důchod na to nemám, ale takhle bych lítat asi nemohla. V tom bytě za celou dobu asi nesáhly vůbec na nic. U nás v domě bydlí v tak malém bytě i rodiče s dítětem nebo matky samoživitelky, ale mají to hezké. Byt se dá vylepšovat i za pár korun postupně, ale tyhle ženské jsou zřejmě strašně líné. Zajímalo by mně, z kterého jsou města a co si o nich pomyslí sousedi, aby chodily kanálama, propadla bych se studem, kdybych měla takový byt a ještě to ukazovala v televizi.
Já viděla jenom upoutávku. Nějaká strašně malá ďoura, zaneřáděná a pak že z toho udělali něco exluzivního a velkého. zahlédla jsem nějakou tu 3D tapetu zelenou na zdi, což mělo asi představovat pohled z okna do parku, aby se to zdálo větší. Víc jsem neviděla, protože na to nekoukám, protože mi to celé přijde nudné. Ale teď jste mne "ajo" navnadila a kouknu se na to. Určitě to půjde odněkud stáhnout a pak řeknu co si myslím. Ale už dopředu si myslím, že když na to mají mají snad 3 dny nebo tak nějak, tak co asi mohou udělat za zázrak za tři dny, a ještě tam něco bourali. Asi to těm ženským brzy spadne na hlavu a tapety se odlepí a budou namydlený...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.