Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pan Drahoš a tanec dervišů

Od: suzymon® odpovědí: 39 změna:

Tak teda pardon, ale právě jsem viděla, jak pan Drahoš předvádí, že umí tanec "dervišů". Také ho velmi dobře ovládají a praktikují islámští mystikové. *ee* Nechápu, proč se pan Drahoš uchýlil k takovéto praktice a hlavně, proč to ventiluje do médií. Je pravda, že tímto prudkým točením se kolem své osy, se může uvést do transu. Ale já nechci prezidenta, který je v transu, ale takového, který je při smyslech a má nějaký program pro společnost.

Jaký máte názor na jeho počínání Vy? Já jsem teda na jeho počínání koukala úplně šokovaná...

39 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

culdabulda1*
hodnocení

7x

Suzy

- neviděla jsem, ale nepřekvapuje mne to - p. Drahoš mi - ač vědec - připadá hloupý .

Ano, je to vědec, v praktickém životě nepoužitelný.

instalater*
hodnocení

6x

Zdravím , naštěstí jsem ten tanec neviděl. *smich* Asi tím chtěl naznačit , že jak se točí jeho tělo , tak se točí i jeho názory. Drahoš už asi neví jak se zviditelnit, ale bohužel pro něj to je většinou kontraproduktivní. Já volím Pana prezidenta Zemana a nikdy jsem neuvažoval jinak.

doplněno 21.01.18 19:49:

amo- také to nějak nemohu pochopit. Drahoš ho k tomu vyprovokuje . Všude vykládá jak se Zeman bojí jít s ním do debaty a pak zbaběle couvne. Bude se tak chovat i na postu prezidenta? Takového já nechci.

amadeus
hodnocení

4x

Pokud je tohle pro vás téma dne, tak to poukazuje pouze na vaši hloupost a malost. Úplně žasnu nad tím, co si lidé nevymyslí jako důvod proč nevolit toho či onoho kandidáta. Zeman vypadá jako imperátor Palpatine = určitě ho volit nebudu! Drahoš převdedl tanec dervišů = nevolitelný. Řadíte se po bok s Culdobuldou, která si myslí, že 24% je většina. Můj názor je takový, že nejlepší by bylo, kdyby ani jedna z vás volit nešla.

amo
Ze mu to nekdo poradil..? On snad nema vlastni rozum, ze se podvoluje stupidnim radam? Mozna prave to bude kamen urazu, ta jeho poddajnost.
culdabulda1*

amadeus

- copak o to - to i my - "hloupí a nevzdělaní" si myslíme, že by bylo lepší, kdyby určití lidé k volbám nechodili ! A za určitých okolností je i 24 % většina !

hodnocení

Nelobte se, ale volit půjdu. A hloupá možná budu, ale tohle jsem přece já nevymyslela, to si vymyslel sám pan Drahoš. A víte proč si to vymyslel? No protože si myslel, že právě tento taneček může k jeho zvolení přispět. Tak já nevím, ale kdo z nás je víc hloupý *zmateny*? Já, nebo pan Drahoš?

A navíc, já mu neupírám jeho schopnosti vědecké, nic teda o nich nevím, ale nějaké určitě má zcela jistě. Ale nevidím ho jako prezidenta. To je vše.

amadeus

Naprosto a zcela jednoznačně - Vy! Hádám, že to Drahošovi poradil jeden z PR poradců. Je to hloupost, naprostá prkotina, ale to, že Vás to tak vyburcovalo je opravdu neskutečné. Pochopím, když se tu debatuje o migraci, vztahu s tím a tím režimem, minulostí kandidátů, atd., ale když se někdo může doslova podělat z nějakého tanečku, to už je na mě moc. Volit vám nikdo nezabrání. Já jen říkám, že by bylo určitě lepší, kdyby někteří lidé volit nechodili.

hodnocení

Tak to je snad to nejhorší, co jste mohl napsat. Takže nějaký poradce poradí panu Drahošovi jak má "tancovat" a pan Drahoš si nedokáže sám uvědomit, že takový "taneček" je naprosto nevhodný a klidně ho zatancuje.*sok* Tak na tohle se připravte i v jiném jeho rozhodování. Kdejaký poradce mu poradí a pan Drahoš jako prezident, bude přikyvovat a konat. Uvědomujete si to vůbec? Ale dovolte mi, abych o tom pochybovala. Ale víte co je na tom to nejlepší? Já bych Vám takového prezidenta opravdu přála. A být hloupější než pan Drahoš, beru jako poklonu. Není to přece jen "jen tak někdo".

amadeus

Myslíte, že nechat si od PR poradit jak se navenek prezentovat v rozhodujících dnech kampaně je to samé jako se nechat politicky ovládat při výkonu funkce? Wau! Doufám, že Mensa už vás kontaktovala, takového génia si nemohou nechat ujít... Vám už není pomoci. Zbývá jen doufat, že vás, Culdubuldů a podobných je menšina (a vypadá to nadějně).

amadeus

Naneštěstí pro vás takové okolnosti nemohou nastat při prezidentské volbě.

bell*

amadeus: vypadá to, že doufáte marně, když, cituji: Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt*smich*

lidus*
hodnocení

4x

Suzy, pan Drahoš udělá i na náměstí stojku když mu to jeho poradci poradí, předpokládám, že i toto mu někdo poradil a pokud to udělal o své vůli tak jistě nedostane od svých poradců pochvalu. Mě nevadí ani tak pan Drahoš jako houf těch co za ním stojí.

amo
hodnocení

2x
Videla jsem to a mam z toho stejny pocit neskutecnosti, schválne šaškuje,
a dnešni debatu na Nove prý bude ignorovat, ale Zeman tam uz dorazil, neni to urazka prezidenta?
nikdo*

Není to urážka, jen strach z přímé konfrontace.

To musí mít urážka trestně právní důsledky aby to byla urážka? *haha*

Urážka nebo neúcta k prezidentovi to prostě je, kdyby to někdo udělal Havlovi to by to média omýlala nejmíň rok .

Není to urážka - trestněprávní ochrana prezidenta už v českém právu nefiguruje, i když by si leckdo její návrat přál.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, že zrovna Vy se necháte vyprovokovat nějakou "blbinou" a ještě to spojit s islámem, tak to koukám. A víte, že pan Drahoš i zpívá? No, a někdo třeba zase baví národ vyprávěním bonmotů, anekdot (hlavně jedné a opakovaně) a nějakou vymyšlenou historkou. Nedělejte si s tím hlavu. Zdravím!

hodnocení

Bene, no protože oni to opravdu praktikují. Já ten tanec znala z cirkusových představení :-Da považovala jsem to za určité taneční umění. Ale pak jsem si o tom něco přečetla. Ale vím, že Vy Zemana nemusíte a tak vezmete i toho Drahoše, když nikdo jiný není. Já mám také k Zemanovi své výhrady, ale než tohohle šaška, tak raději Zemana...

pb®
hodnocení

2x

A já si léta myslela, že je to první cvik z pěti tibeťanů, tedy cvik jógy.

ben®

suzymon - myslím, že mu to nikdo neporadil a vliv na voliče to může mít snad jen na ty zcela bez mozku. Byla to snad nějaká porada, někdo se pana Drahoše na něco zeptal, on vstal od stolu, několikrát se zatočil a řekl, že to dělá i déle - byla to reakce na ten dotaz a jinak nic. Stejně těžko nějakého voliče ovlivnila paní Zemanová na nákupu levného salámu buď pro manžela nebo pro pejska. Proč řešit "blbostě".

pohanka*

Je to tak, p. Drahoš zřejmě s někým debatoval, zmíníl se, že každé ráno cvičí tibeťany a ten dotyčný ho požádal, ať ukáže nějaký cvik. Tak se zvedl ze židle a zatočil s tím, že doma tento cvik dělá déle.

Opět, hledalo se něco, s čím by se mohl ukázat, čím přiblížit lidem. Mluvilo se o tom, že ho lidi neznají, tak se probíral jeho život.

Na youtube jsou s tímto ,,tancem,, i různé švejkoviny. Co mě přimělo k smíchu, tak volební místnost kdy volí prezident a kde z poza rohu s výkřikem vyběhne - vytočí se právě postavička Drahoše v 1.41 min,. ,,Kolotoč Jiří Drahoš /kompilace/,,. To bylo trefné.

hodnocení

Pb, tento "tanec", teda jedná se o točení se kolem své osy a rychlost se zvyšuje a zvyšuje. Výsledek je ten, že se člověk dostane do tranzu, protože vjem očí už je jedna souvislá linie a mozek nějak reaguje. jak, to teda přesně nevím, protože já to nezkoušela, ale viděla jsem to a četla jsem o tom. Ono se to musí umět, není to vůbce snadné a lidé se to dlouhodobě učí. je to také nějaký způsob vnitřní meditace. Ale to co předvedl pan Drahoš, to je sranda. Nevím který šílený poradce mu tohle poradil, aby zapůsobil na lidi. Zapůsobil možná na ty, co o tom vůbec nic nevědí a stačilo jim vidět, jak se poměrně starý člověk točí jako korouhev kolem dokola a tohle by Zeman samozřejmě nedokázal. Ale možná, že nakonec i upadl i pan Drahoš, ale to už jsme neviděli. ;)

pohanka*

doplněno - trefné myslím zakomponování do této situace.

Jinak s takovým výstřelkem /ohrožením/ při volbách a ,,zaútočením,, na prezidenta, či jinou osobu vůbec nesouhlasím.

hodnocení

1x

Neviděl jsem a nevolím ho.

Ať se na něj dívají ti, kdo ho chtějí volit.

hodnocení

Bude to dnes večer v pořadu 168 hodin na Čt 1.

hodnocení

Ano, to souhlasím! Měli by se dívat.

volicka
hodnocení

1x

Až budu Drahoše poslouchat v televizní debatě,zhodnotím si ho,jeho názory,zda není lepší než Zeman,ale prozatím na mě působí tak,že chce hodně zaujmout,snaží se býit i vtipný,třeba tím tanečkem,ale spíše je tím trapný. Je divný.Myslím si,že má v palici taky dost,ale prozatím si můj hlas nezískává. Zatím váhám,asi ne. Jako když je kolem něho nějaká mlha.

Drahoš je pouze zbraň jak dostat Zemana z Hradu, z těch 9 kandidátů byli mnozí rozhodně lepší ;)

culdabulda1*

bmbx

- to teda máte pravdu ! - p. Drahoš se ovšem určitým kruhům hodí nejlépe - pokud vyhraje, tak uvidíme, kterým.

milannovotny

Jak píše bmbx.Západ se chce zbavit Zemana.O tom celé volby vlastně jsou.Nasadí pár různých prounijních kandidátů aby pokryli co největší spektrum voličů a tím sebrali co možná nejvyžší množství potencionálních hlasů Zemana.Jeden z nich se umístí na druhém místě a ostatní ho poté podpoří.Kdyby tam nebyl Drahoš byl by tam třeba Horáček s podporou Drahoše a ostatních.Výsledek stejný...figurka se kterou bude západ manipulovat.

fram
hodnocení

1x

To je překvápko, ten tanec. Prof. Drahoš mi připadal sportem nepolíbený. Je vědec, a ve srovnání s ostatními vědci opravdu není chytrý, mírně řečeno. Voliči rozhodnou a tuším kteří...okolo místností bylo poměrně dost volno*fn*.

hodnocení

Já si myslím, ž tím chtěl ukázat svou fyzickou zdatnost, protože se pořád omílá fyzická neschopnost Zemana. Je to velmi nešikovné, a spíše velmi hloupé. Já přece nebudu volit prezidenta republiky podle toho, jestli umí třeba lyžovat. To raději někoho o holi, ale s mozkem v hlavě, než nějakého tajrdlíka, co předvádí tanec dervišů jako svou přednost. Je to vůl a je to vůl...

Omlouvám se těm, kteří v něm vidí spásu naší země. Však uvidíme kam to dovede, jestli bude zvolen.

ben®

suzymon - názor si klidně ponechte, ale nikoho neurážejte. Zkuste zůstat dámou.

Ze všech prezidentů ve špatném zdravotním stavu byl v nejhorším asi idol všech idolů - J.F.Kennedy.

hodnocení

No to jste to vzal velmi vážně. Zapomněla jsem to dát do úvozovek. Já myslela, že tuhle hlášku každý zná. "Je to vůl... a je to vůl". ;) A že pan Drahoš zpívá, to teda náhodou vím. Ale ani to pro mne není důvod k tomu, abych ho volila.

hodnocení

A ještě k té "dámě". Tou žena buďto je, anebo není. Zkoušet to, nemá smysl...;) To by mohlo dopadnout zrovna tak, jako když chce někdo dokazovat, že je vhodným adeptem na prezidenta republiky, protože umí zpívat a tančit jako derviši.

hodnocení

Ano, to souhlasím. Ale asi málokdo ví s jakými strašnými zdravotními problémy se se potýkal. Teda abych někoho zase neurazila. Nemluvilo se o tom a dodnes to ví jenom ti, kteří se o tu osobnost zajímali hlouběji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]