Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kupoval jste někdo obuv přes eobuv.cz?

Od: nikc® odpovědí: 6 změna:

Jak jste byli spokojeni? Nebo přes jiný e-shop obuv? Děkuji. Zdravím.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

2x

Dobrý den. Synek si kupoval přes internet boty z Lidlu. Byly za pár korun, ale sedly mu jako ulité a je s nimi maximálně spokojený. S jiným e-shopem nemáme zkušenosti.

hodnocení

Lepší je si ty boty v obchodě vyzkoušet a pak koupit. Ale mají na svých stránkách boty pěkný... Nejhorší je, že když kliknu na jejich stránku, tak mi jí pořád nabízí. Ještě Glami s kabelkami.;)

hodnocení

2x

Již řadu let nakupuji boty (Mammut) od I-SPORTS.CZ. Vždy kupuji stejný typ bot a vždy pasují přesně. Navíc toho opravdu hodně vydrží. Nepatří však také k nejlevnějším.

hodnocení

Já mám ráda boty Clarks. Jsou pohodlné a taky docela drahé. Jsou tam v nabídce také. Ty jsou právě to lákadlo, protože vím, že by mi nejspíš seděly. Ale musím šetřit.

hodnocení

Tak jsem si jedny objednala:). Snad budou sedět.

lee*
hodnocení

2x

Kupuji dost často. S dodáním jsem spokojená, vše dobře zabalené. S vrácením žádné problémy. Několikrát jsem i reklamovala - nepovažuji za vinu obchodníka, ale výrobce a problém s rekl. žádný. Jednou šlo zřejmě o vadu způsobenou mojí chybou - u plátěných tenisek odtržená podrážka, předpokládám lajdáckým zouváním jedné boty o druhou, přesto uznáno, jednou odlepená podrážka, též uznáno, peníze vráceny. Za mě super.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]