Je to fáma nebo pravda, ze má Drahoš na nose pouze obyčejná skla v obroučce, nikoliv dioptrie? Proč asi? Zminka o tom byla na netu v souvislosti s falešnou image
To máte tak, necháte si s úspěchem operovat šedý zákal a oni vám zkorigují i dioptrickou vadu, takže už brýle nepotřebujete. Ale nosíte je celý život, jste na ně zvyklí a třeba vám i sluší. Máme proto člověkem opovrhovat?
Moje kolegyně si po operaci zákalu nechala dát do brýlí obyčejná skla. Protože obroučky byly drahé a protože jí moc sluší. Tak proč módní doplněk odložit nebo vyhodit? A naše babka má v brýlích taky obyčejné sklo, přestože je na to jedno oko slepá. Ale jelikož na tom druhém má dno od půllitru, tak by to vypadalo hodně blbě a ani by brýle bez té druhé protizátěže nedržely na nose.
noe*
Já jen chci mit jasno, co je pravda, jinak mu to nijak nezazlivám, treba Klaus st. se mi libi taky vic s brylemi nez bez nich a je fakt, ze zvyk je zelezná kosile
" Vidím jako rys, brýle, které mám, mají nula dioptrií."Proč je tedy nosí, to vysvětlil ve studiu Seznam Zprávy a vy si můžete jeho odpověď pustit nahoře ve videu.
Všichni víte, že Drahoše volit nebudu. Ale zrovna tohle mi teda nevadí. Nosí se náušnice, tetování a já nevím co, proč by někdo nemohl nosit falešné brýle? Když mu sluší. Ale jestli mu sluší nevím, na tohle nejsem.
Kdyz byl nedavno v TV, musel si je sundat, aby si utrel slzy dojeti nad pochvalami sve manzelky, snadno se dojimá a slzi,to jsou pak skla na prd. Pripominá nam doma naseho dedu, ktery ke staru plakal často ze sentimentu, dojimal se cim dal vic jak mu postupovala a demence, tak si rikám, jestli je to takovej měkota nebo to je taky jen image....
jofa*
Někdo je prostě citlivější a čím starší, tak se ozvou vzpominky dobré i zlé a slzy se těžko zastavují. Někdo umlátí psa, zvíře, nedej Bože člověka i dva tři najednou a ani to s ním nehne.
jofa*
Citová labilita není žádoucí... To poznalo milióny lidí, nepárat se s nikým, zavřít, zastřelit, pověsit, umlátit. Snad netřeba psát jména.
noe*
Presidentovi by spis sluselo mene sentimentu, zvlášť toho stareckeho, nutnost být pevný v kramflecich, citová labilita neni zádouci u hlavy státu. Behem zivých debat se charakter vic odkope.
noe*
Jofa, to jste moc netrefil, ono byt citove labilni neznamena byt zrovna nemilosrdný
jofa*
A jak Vás to citově labilní ovlivňuje při volbě. Co to má společného s výkonem funkce? Vy tam potřebujete člověka bez citu?
noe*
Jofa, reagujete neadekvatne, poučte se o pojmu citová labilita, já preferuji na Hrade predevsim cloveka nervove stabilniho a zasadoveho, vyrovnaneho v krizových situacich. Drahose v podstate neznám jako vetsina ostatnich, zatim soudim jen podle toho mála, co zatim verejne predvedl.
jofa*
noe: To klidně preferujte, to Vám nikdo zakázat nemůže. jenom by mne zaujalo kde jste se ještě setkal , že je Drahoš citově labilní. mimo to, že jej dojme zmínka a pochvala manželky? Je na ní zřejmě hrdý a má jí rád. Pořád lepší, než když na prezidenta vystrčí cizí ženská prsa a on je z toho pomalu na mrtvici.
noe*
Často hodnotime v kruhu pratel a znamych rodiny a shodujeme se v hodnoceni i s nekterymi komentari v tisku nebo TV, ale podstatny je hlavne autenticky projev Drahoše, kazdý ho asi vnimá podle sve natury a muze hodnotit ruzne, ja osobne jsem skoro v šoku, kdyz vidim kandidata pred kamerou skoro vzlykat a zajikat se dojetim nad beznou banalitou. Dokazu si predstavit i slzavou dohru duelu, mozna az v zakulisi, ale uz me asi nic neprekvapi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.