Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poradíte mi kam tetování

Od: mototattoo odpovědí: 13 změna:

Ahoj, mohli byste mi poradit s vhodným místem tetování s určitým motivem který se týká motosportu, konkrétně motorek? Napadá mně několik míst, ale potrřeboval bych to uvážit.

1- Na prsa, vlevo (nebo i vpravo). Ale na prsou mi rostou chlupy, takže sice by bylo dobře vidět, jen si nejsem jistý jestli to i tak prorostlý bude gut.

Tam by se mi ale líbil nejvíc a taky ho taky uvidím*frajer*

2. Na břicho, nad pupkem. Tam mi taky rostou chlupy, ale nejsou tak husté a nápadné jako na hrudi.

3. Na záda, mezi lopatky, nebo jen na jednu z nich (vlevo nebo vpravo). Škodas že ho jaksi i sám neuvidím.:(

4. Když by to bylo blbý tetování na ty chlupatý prsa, protože tam bych ho moc chtěl, tak co tam místo něj švihnout piercing (takový tuning*frajer*) a tetování viz bod 2 a 3?

Díky moc.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Radši nikam, dnes už je to nemoderní, tetování má kdejaký trouba a znám několik lidí, kteří toho začínají litovat - jak přicházejí léta.

culdabulda1*
hodnocení

0x

na rameno to nejde?

Poradíte mi kam tetování
Poradíte mi kam tetování #2
mototattoo
hodnocení

Jo, taky by to asi šlo ale právě - mám dost úzký ruce, tak by muselo být hodně malé.:(

Tam bych kdyžtak dal jiné, jednodušší.

mototattoo

culdabulda: Něco takového vůbec! Brr! Žádný orly, rádobydrsný harlejářský lebky, americký vlajky nebo nápisy live ride a podobný nikdy.

Líbí se mi taky motorky, (sice nemám ale chtěl bych)... Ale úplně jiný, spíš je to jaksi opačný druh.*hi*

culdabulda1*

ne? - no tak to pardon - já být kluk, tak bych brala něco, jako na té první fotce. Tak ahoj.

doplněno 17.01.18 21:38:

a co teda tohle *smich*

Poradíte mi kam tetování #3
mototattoo

Ne. Tohle se hodí k pupkatýmu strejdovi s plnovousem, koženou vestou s americkou vlajkou na zádech a esesáckým blembákem na hlavě, co má 300kilovou motorku se zvukem motoru jak říční remorkér ;)

Mně se líbí jiný úplně jiný motosport a motorky. Úměrně tomu jsem zvolil i kérku*hi*

mototattoo

No vida! *frajer*

Jen tak ze zvědavosti - podle čeho jste to uhodla?

culdabulda1*

- no když neděláte silniční motocyklistiku, tak děláte terénní. Mně se líbí oboje. :)

doplněno 17.01.18 23:15:

no tak asi telepatie ... - ale to by na rameno šlo, ne? - anebo na lýtko? - jinak nevím...

mototattoo

Nedělám bohužel žádnou, ale motorku bych chtěl, moc bych chtěl jezdit.

Kam by byla vhodná kérka? Dle toho jak jsem psal?

Díky.

doplněno 17.01.18 22:59:

Jo, měl jsem taky vyhlídnuto nějakou v tomto smyslu,*frajer*

mototattoo

Ramena mám úzká, tam by mohlo být fakt jen něco malého bez detailů. Lýtko nevím, ty mám taky chlupatý.

Jak píšu, uvažuju jen o těch třech místech, popřípadě plus ta čtvrtá možnost.

hodnocení

0x

Také bych si to napřed sakra rozmyslela. Špatně to stárne a máte to tam napořád. Pořád jeden a ten samý obrázek, to je pak nudné a nejde to umýt. Proto asi ti, co s tím jednou začnou, skončí jako chodící omalovánky. První obrázek se jim omrzí, tak přidají další jinam a tak dál. A nakonec vypadají jako pochodující kreslený seriál.

hodnocení

0x

Kamkoliv, pokud je to tetování vkusné a profesionálně provedené.

facebook.com/...

mototattoo

Tam nejde nic zobrazit, na fakebooku nemám účet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]