Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Budete večer na ČT2 sledovat Selský rozum?

Od: tondac* odpovědí: 24 změna:

Budete dnes v úterý 16.1. ve 20:55 na ČT2 sledovat trezorový dokument o Babišově hospodaření "Selský rozum" a co si o podnikání soudruha estébáka Babiše myslíte?

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Víte, nevěřím všemu, co mi media předkládají. Nikdy nevíme, co bylo před rokem. Jako příklad z úplně jiného konce. Věděli jste třeba tohle?

Budete večer na ČT2 sledovat Selský rozum?

Neviděla jsem to a je to teda strašné. Lidi nejsou normální. Nejhorší je vidět, že tam jsou samí mladí. To je asi jenom recese, nebo jsou úplně pitomí. No a ten co je vede, toho využívá. Jakýsi "guru". Vím kdo to je, ale na jeho jméno si nevzpomenu, protože ta osoba šla úplně mimo mne. Také kandidoval.

doplněno 16.01.18 16:43:

A dívat se budu. Jsem zvědavá co bude.

nikdo*
hodnocení

1x

Už jsem ho viděl na internetu. V tom filmu je spousta lží a domněnek, jak se to tvůrcům hodilo. VŠECHNO jsou to jen jejich tvrzení, bez jakékoliv snahy svá tvrzení dokázat. Uvidíte. Tvůrci předpokládají, že předloží nějaké tvrzení bez důkazu, a divák nepřemýšlí a přijme je jako fakt jen proto, že to tvrdí. Film pro nepřemýšlivé hlupáky, tupě přejímající vše, co je jim předloženo.

Ale doporučuji ho shlédnout a zamýšlet se nad jednotlivými tvrzeními, a snažit se je ověřit jinak.

to nemění nic na tom že babiš nebude žaden svatoušek... viděl jsem to už dávno, že by to ve mě vzbudilo hysterii nebo naopak prahnutí po ověřování informaci to ne.. nevím k čemu by mi to bylo.. spím dobře, daně se asi nesníží tak proč se vzrušovat..dějou se jinačí fekály, které tlučou do hlavy určitě i tobě, ze všech stran.. a ne že ne.. viz. drahoš málem v ledničce. a proto.. nebudme ovce.. souhlasím..ale zatím co nám naservirují, to sežerem.. at už je to kobliha, nebo chemik...stačí pořádně zatlačit na pilu, 50 míčů postačí na vštěpování do hlav a poslušné ovečky s mečením letí, div se nepřerazí.. minule stačilo par koblih, natočit zmrzlinu a ovce se div neporvaly. je to furt dokola a proto se nikdy nic nezmění dokud lidi nezačnou používat mozek .

vilik*
Takže vlastně asi pro 39%.

lidus*
hodnocení

0x

Zatím si jen myslím, že je zcela jistě chytřejší než vy.

tondac*
hodnocení

... vychytralejší určitě, v chytrosti mne ale možná trumfne taky.

Ale zásadně prohrává ve vlastnostech jako čestnost, poctivost a pravdomluvnost .. ;)

culdabulda1*

jde o to - jestli je pro nás dnes opravdu nejdůležitější čestnost, poctivost a pravdomluvnost - obyčejně je potřeba ještě šikovnost, inteligence a přizpůsobivost, aby člověk nedopadl jenom jako poctivej trouba !

jofa*

Když to teď vidím ve sněmovně, jak tam sedí jak spráskaný pes, tak o jeho schopnostech vést tuto zemi víc než silně pochybuji. Diletanský přístup z něj přímo čiší.

lidus*

Opět úhel pohledu a ač jsem spíš levičák tak mu fandím.

ANO a nevěřím obviněním a informacím o jeho kauzách

Jofa:

diletantský přístup z něj čiší? Co by jsme mohli řící o ostatních co zde 30let vládly? Z nich to sice nečišelo, ale nějak ne a ne se přiblížit tomu západu, alespoň tím aby jsme se nejevili jako kocourkov*haha**haha**haha*

hodnocení

0x

Nebudu - vstávám ve čtyři, tak dám přednost spaní.

16.01.18 19:10
hodnocení

0x

Nebudu.

liska*
hodnocení

0x

Právě teď jsem se na tohle ptala, jestli jste to viděli. Teď koukám, že to téma už tady je.

Viděla a je mi těžko. A já mu fandila. Postupně mi okolí sice otvíralo oči, ale že to je až tak?

No, zítra na to kouknu znova. To je síla.

rv*

Asi patříte mezi lehce ovlivnitelné, když změníte názor poté, co televize nepřátelská Babišovi o něm odvysílá nepřátelský pořad. A jako náhodou v době tvorby vlády a volby prezidenta.

amo
Tondac, opravdu to chce promyslet. Proc vlastne je ten dokument "trezorovy"? Kvuli utočným pomluvám bez dukazu?
tondac*
hodnocení

Je trezorový, protože ČT podlehla tlaku a odmítla ho vysílat koncem léta s argumentem, že je před volbami.

hodnocení

0x

Já jsem se včera dívala. A to jsem neměla! *zed* Špatně se mi usínalo z takového hnusu! Připomělo mi to komouše a jejich vládu. Naprosto schopní všeho, bez možnosti jakéhokoliv zásahu, změny. Nepostižitelní. Totéž. Nemlich to samé! *plac*Fuj!

hodnocení

0x

Tak já jsem viděla část a bylo mi z toho fakt blbě. Právě si to stahuji a chci se podívat ještě jednou. Ono to chce to vidět asi vícekrát, aby člověk mohl v klidu uvažovat a nenechal se ihned unášet negativními emocemi. Teď jsem se kvůli tomu začala hádat se synem, který dokument neviděl, tak tvrdí, že to je účelové a že se dá negativní snímek natočit o každém. "Když se chce psa zmlátit, tak se hůl vždycky najde." No možná má trochu pravdu i on. Ale odmítla jsem se s ním o tom dál bavit, dokud ten dokument neuvidí. Já se k tomu ještě vyjádřím, až to uvidím znova. Teď bych musela *blee* u klávesnice. Také jsem mu docela fandila. O to je to horší. A myslím si, že takto to bude působit na mnoho lidí. Takže pokud to mělo ten účel, aby Babiše dokonale znemožnili, tak se jim to teda povedlo.

tondac*
hodnocení

Výjimečně souhlasím s "nikdo"a i já doporučuji shlédnout, zamýšlet se nad jednotlivými tvrzeními, a snažit se je ověřit jinak.

Díky Bohu, máme spoustu informací dostupných na netu, tak googlete a sledujte i jiná média než zpravodajství Novy, Primy, TV Barrandov nebo Blesk a Babišovu MAFRU (Lidovky, MFDnes, iDnes, 5+2, Metro, radio Impuls), ...

Pokud nevěříte České televizi a Českému rozhlasu, tak v pátek začala nově vysílat i TV Seznam.cz a na internetu je zpravodajství seznam.cz, novinky.cz, aktualne.cz, reflex.xz, respekt.cz, ale i spousta nových zpravodajských serverů jako neovlivni.cz, reportermagazin.cz, echo24.cz, kmenta.cz, forum24.cz, denikreferendum.cz. Řadu z nich založili nebo v nich působí investigativní novináři, kteří díky svým informacím odmítli pracovat pro Babiše a odešli z kdysi špičkové investigativní MFDnes, která tu potápěla všechny vlády .. do té doby než ji koupil súdruh eštébák Babiš. Myslíte, že jsou všichni pomýlení nebo uplacení, když se to dříve nepovedlo Klausovi, Zemanovi, Grossovi, Paroubkovi, Topolánkovi nebo Nečasoví?

Přečtěte si knížky - třeba Žlutý baron nebo Boss Babiš od Kmenty.

Googlete, čtěte a hlavně přemýšlejte. Na začátek můžu doporučit třeba níže uvedené linky, ale net je plný informací

reflex.cz/...

reportermagazin.cz/...

Ještě přidám jeden aktuální, jak se srab (přísahající na život svých dětí) snaží tyto děti přes nemoc vysekat z průšvihu, do kterého je sám namočil neovlivni.cz/...

jentak*

tondac - napsal jste 17.01.18 11:59: "... a odešli z kdysi špičkové investigativní MFDnes, která tu potápěla všechny vlády ..".

A to vás nikdy nenapadlo, že by právě to potápění vlád, mohl být důvod a nikoliv příčina? Nikdy jste si ani na okamžik nepřipustil, že tu média slouží, ať vědomě nebo nevědomě, komusi v pozadí, kdo má zájem na převzetí moci? Že se stáváte součástí jedné velké mediální manipulace? Ani na okamžik jste nad něčím takovým nepřemýšlel? Ani vás to nikdy nenapadlo?

tondac*
hodnocení

@jentak
aha, takže ti samí redaktoři postupně odhalí falešné sponzory ODS, rozpářou Kalouskovi batoh na padáky, pak vytáhnou Zemanovu kauzu olovo nebo Bamberg, potom potopí Standu Grosse a Jirku Paroubka, v brčálníku potopí zelené, pak vyženou Bártovy veverky zpátky na stromy a začnou šít do Kocourka, Řebíčka, Vondry, Topolánka, až odhalí Nečasovy kabelky a otevřou cestu Babišovi, aby pak od něj utekli?

Nemáte vy občas takový vtíravý, neodbytný pocit, že jste někdo jiný? Třeba se vám zdá, že jste svůj vlastní dvojník? ;)

nikdo*

@tondac: 26.1. 16:04. No vy jste toho sem nasypal. Padáky komentovat nebudu. To byl jasný Kalouskův průser. No, a k těm prvním věcem sem něco dám.
Jestlipak si vzpomenete, kdo byl za Bacsem a Sinhou? Tenista a podnikatel Milan Šrejber. Ale o tom psát nebudu, to jen tak na okraj. Ten průser si udělala ODS, a taky si ho "vyžrala". Mnohem zajímavější, a trochu v pozadí, jsou věci, které se děly kolem a předtím.
Už někdy v prosinci 97, přišla TV Nova s tím, že Klaus vlastní vilu ve Švýcarsku. Informaci měla údajně od policejního ředitele severomoravského kraje Jiřího Sprušila. Co na tom, že nic z toho se neprokázalo, tema.novinky.cz/... , že se Nova musela následně omluvit atd, žije to dál mezi lidma jako pravda. Že to bylo namířeno proti Václavu Klausovi a že to mělo pomoci jej odstranit asi taky. Myslím, že následný sarajevský atentát je toho jasným důkazem.To, co udělal Pilip a Ruml, nebylo jen obyčejné využití situace. Naopak, důmyslně připravený podraz.

Ten samý postup byl i u kauzy Olovo. Ta akce nebyla namířena proti P. Buzkové, ale proti M.Zemanovi, kterého měla zkompromitovat. Buzková to dost nevinně odskákala. Co tomu nasvědčuje? TADY je celý text spisu Olovo. Co je zajímavé, chybí tu odkaz na 2.část ve které se nacházela klíčová fakta týkající se věci. Proč chybí? Náhoda? Možná. Kdyby TADY nechyběl audiozáznam rozhovoru s M.Zemanem. Zůstal jen komentář pracovníků MFdnes. Kdo že byli ti pracovnící MFDnes? No Sabina Slonková a Jiří Kubík. Opravdu náhoda. Ono se v tom těch shodných věcí dá najít víc, ale to by bylo na samostatnou debatu. Ale jak vidím, přestože se nic z toho tehdy neprokázalo, tak to dodnes žije v myslích lidí jako ta jediná správná pravda, přestože fakta ukazují úplně něco jiného. I tondac ji věří.

hodnocení

0x

Taky jsem se koukla, ale pořád se rozčiluji, takže jsem to za chvíli vzdala. Jistě je tam i pravda, ale píšu hlavně kvůli tomu, jak u nás v místní knihovně se hrozně rozčilovala paní, jaký je ten Babiš gauner, neustále opakovala slovo bordel a pak mě najednou napadlo, jak ta může někoho soudit - bydlí v rozpadlé chalupě se synem, který se raději 2x rozešel s holkou, než by měl dítě, doma má bordel jak v tanku, sousedi čekají, kdy jim spadne štít stodoly...A taková bude nadávat na bordel?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]