Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké máte platy?

Od: kevin2603 odpovědí: 31 změna:
Chtěl bych se zeptat kolik kdo berete :-D
Kdo nechce nemusí odpovídat.

31 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

3x

Kevine2603, vy se zde ptáte úživatelů a rádců poradny na plat. Sám jste však neodpověděl. Já se vás naopak zeptám, jestli jste měl v posledním týdnu sex a jaký byl. Odpovíte mi? Oba dva dotazy jsou totiž společensky na stejné úrovni a nevhodné... Ale já vám přesto odpovím. Plat nemám.

Eulalie, děkuji, od srdce jsem se zasmál *smich*

mot
na obou otazkach neni nic nevhodneho.
mel, nekolikrat a byl dobry :)
otazka

Mote, vy jste zároveň i Kevin 2603? Že odpovídáte na položenou otázku ohledně sexu od Eulalie?

kepler*
hodnocení

2x

Po tom ti nic není a vůbec je neslušné se na to jenom ptát.

co je na tom neslušného se zeptat? i blbá otázka je otázkou.

Netajím se tím že beru 20tis, tzn. podprůměrný plat v ČR! a to jsem u státního podniku

aee

já bych řekl že -neslušné je se na to ptát-říkají hlavně pokrytečtí lidé.

pitr125
hodnocení

2x
34000 hrubeho

mot
hodnocení

2x
taky nechapu, co je na tom neslusneho.
nepamatuju si kolk je to presne, neco mezi 60-70 hrubeho

72mona3*
hodnocení

2x

Tak. Za neslušné bych to považovala v běžném hovoru. Nepovažuji to za zrovna neutrální téma. Zde mi to nevadí. Je to stejný typ otázky, jako třeba "kolikrát denně chodíte na záchod?" :-D Někdo prostě chce vědět vše.

A kolik beru? Pokaždé jinak. Stejná odpověď je i na ten záchod. Mona.

Přesně, každý se zajímá o něco jiného. Zeptat se může.

culdabulda1*
hodnocení

2x

proč by se nezeptal? - asi mu jde o porovnání. Já jsem odcházela do důchodu v r. 2006 s 20 tis. čistého.

doplněno 14.01.18 18:39:

arno

- 14 tis - nenaříkám si a můžu si dovolit volit i Babiše.

amo
Culdo a jaký máš dnes duchod? *smich*

ladinpraha*
hodnocení

2x

Přijdu takhle k šéfovi do kanceláře: "Šéfe, nemohl byste mi zvýšit plat? Vždyť tu už dělám 10 roků za osm tisíc korun měsíčně."
Šéf se pousmál, nalil štamprle slivovice a začal: "Podívej, je pravda, že vyděláváš osm tisíc korun měsíčně, což je 96 tisíc korun ročně, ale rok má 365 dní. Z toho je 52 sobot a 52 nedělí. To je už jen 261 dní. Dál máš 28 dní dovolené a 5 dnů jsi byl nemocný, to je už jen 228 dní. Den má sice 24 hodin, ale ty pracuješ jen 8 hodin,tedy 1 třetinu dne, to znamená 76 dní. Nemluvě o tom, že v roce máme 13 svátků, což jsou dny pracovního volna, a tedy pracuješ jen 63 dní. To je jen o dva dny víc než 2 měsíce do roka. No a co chceš víc za práci za dva měsíce? Vždyť vyděláváš skoro 48 tisíc korun měsíčně."
"Promiňte šéfe, nechtěl jsem vyrušovat."

Přijdu takhle k šéfovi do kanceláře: "Šéfe, chtěl bych přidat."
"Tak přidej!"

;)

Jinak si myslím, že ptát se může kdokoli na cokoli - ale nesmí se divit, pokud nedostane odpověď.

amo
Anonymne to snad nevadi, ale jinak se varujte sverovat se nekomu s jakýmkoliv prijmem (plat, benefity, duchod..), závist je záludná mrcha a zavinila uz hodne zla pod sluncem, i kdyz se nechcete chlubit, muzete nekoho nas... Nedelejte to ani schválne :)

hodnocení

1x

Ta nuda je fakt šílená, co?

A Vy sem chodíte proč?

hodnocení

1x

Mám poměrně slušný plat. Tak slušný, že když k tomu přidám příjem z brigád manželky a přepočtu to na osobu (doma jsme 4), je na tom tchán, coby starobní důchodce s mírně nadprůměrným důchodem zhruba o polovinu lépe. A teď se ukaž, Kevine, kolik tak asi beru? *smich*

hodnocení

1x

O platech se nemluví, zvláště v zemi plné závistivců jako jsou Čechy *haha*

hodnocení

0x

Plat nemam zadny.

doga
hodnocení

0x

Pokladník ve firmě: 17 tis. čistého i s premiemi

hodnocení

0x

Vy se ptáte, kolik kdo bereme, ale sám svůj příjem neuvádíte, není to nějaké divné? Kolik berete vy? A jestli nechcete, nemusíte odpovídat.

hodnocení

0x

Zajímalo by mě, proč vás to zajímá.

hodnocení

0x

Dost na to abych vyžil, abych měl co do hu,tedy do úst, zaplatit nějaké bydlení+ co ktomu patří (TUV,el nergie,internet TV...) na léky a pak na ropu do svého plechového miláčka a potom ještě manželčin příjem v ID je púak taková třešnička na dortu! A kilk pak máš ty kevine?tdey pokud nejsi puboš a neživí Tě rodiče!

hodnocení

0x

*tyty* Kevine. Napřed se koukej vymáčknout, proč to chceš vědět. No a já si to pak rozmyslím. Možná ti řeknu pravdu, možná si něco vymyslím a možná nebudu odpovídat. Jen aby sis pak nechtěl půjčovat...:-D

Která si vydělá nejvíc, bude jeho nevěstou*smich* . Mám 50 tis. měsíčně, Kevine.

doplněno 14.01.18 17:59:

*smich2* amper

*smich*...bych se pod ten čepec tak nehnal*alene*

Amper, jelikož kevin už nereaguje, vypadá to, že se včera v 21.59 hod. jen nudil. A nyní už asi ne. Sisi měla pravdu.

instalater*
hodnocení

0x

jelikož je to tu anonymní , tak ti odpovím. Jsem živnostník, tak se to hóódně pohybuje. Proto se uč , ať nemusíš dřít jako já. Jinak nejlíp jsem se měl za komančů. To jsem bral 630,-kč čistýho na šichtu.

pt®
hodnocení

0x

já už nevydělávám, ale přišel mi dnes výměr a navýšení důchodu dělá 600 stovek, co nadělám...nééé, kecám...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]