Nejste přihlášen/a.
Zdravím vespolek. Svěřte se prosím, jak to u vás vypadá s ovladačem a s tím, na co se budete koukat. A.
my máme televize dvě - jinak bychom se "zabili" !
amo
- samozřejmě - v kuchyni a v obýváku - každý máme taky svůj počítač - nevím, proč bychom si měli znepříjemňovat zbytek života nějakými zbytečnými hádkami. A držet "za ručičky" se při televizi nemusíme - máme pohodu i tak.
Na TV se, kromě zpráv, prakticky nedíváme. Leda na nějaký cestopis či dokument o přírodě. Když totiž vidím tituly jako Ulice, Ordinace, Výměna manželek, Farmář hledá ženu, Prostřeno a podobně, naskáče mi husí kůže jako pralinky. O dědovi ani nemluvím.
Manžel propojil Tv s PC a tak si každý večer vybíráme podle momentální nálady. Máme rádi starší filmy i ty nejstarší, s panem Plachtou, Marvanem, Burianem...Nechá se vybrat i z novějších, preferujeme ale filmy české. Včera jsme se dívali na Líbáš jako bůh, dnes bude líbat ďábel. Jinak máme odpoledne rozkoukán dokument Zpět k pramenům, je to o českých řekách a citlivě to doprovází pan Munzar.
Tak si dáme, co chceme kdy chceme, podle momentální chuti. Nehádáme se, máme podobný vkus za ta léta. A má to jednu ohromnou výhodu: JE TO BEZ REKLAM! Jaga.
to máte dobrý. Ale i u nás není problém ve výběru. Máme rádi to co vy. Jen nemusím dokumenty o válce, násilí a Hitlerovi. Dokonce občas koukám i na sport, ale spíš na atletiku a sjezdy ny lyžích. Ale sport, kde používají na fandění trubky a řvou u toho jako Tarzani, to mi trhá uši. (hokej a pod.). Ale můj muž moc rád přepíná. A nebo i když si společně vybereme jeden zajímavý pořad, tak ho vlastně nikdy nevidím od začátku, protože po zprávách na několika programech končí právě sportem a i kdyby všude říkali to samé, tak se můj muž dívá na každý z těch programů ( ČT1, Nova,Prima) A protože všechny končí jinak , tak třeba když je na ČT1 pěkný film, tak ho stejně vidíme až 20minut po začátku. Nemohu s ním hnout
. Zkoušela jsem odejít do ložnice a dívat se od začátku na film v PC, ale to muži vadí, protože je prý rád se mnou. Prostě to po pár dnech stejně sklouzne do toho samého. A to nemluvím o reklamách, kdy muž samozřejmě přepne a nestihne to dát zpět včas a tak film vidím jen s přestávkami, ale jde mi to na nervy. (podotýkám, že když na čtsport je reklama, tak nepřepíná - prý aby to stihnul od začátku)
Doma máme demokracii. Vždycky se dohodneme. A když mi žena sáhne na ovladač, bráním se slovy: Neživíš, nepřepínej...
Tak u nás vládne také demokracie. Je nás pět, každý má jeden hlas. Děti jsou tři, tak je jasné, na co koukáme! Když už mám dost Potra, Simsonových a všech možných sportovních přenosů (jojo, ten šestiletý na to vydrží koukat nekonečně dlouho ) tak naprosto nedemokraticky zavelím
a přepnu si na co chci
.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.