Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Vaše povaha je částečně zděděná po rodičích, ale částečně také získaná výchovou v dětství. Povahu vám může změnit velmi dobrý psycholog v rámci psychoterapie. A nikdy jsem nezažila změnu povahu po narkóze. U nikoho.
hmmm, tak to bych tak kategoricky netvrdila, že se povaha člověka po narkoze nemůže změnit. Dcera měla těžkou atonehodu, hodně ran dostala do hlavy, měla polámanou lebku, celý obličej atd... Následovalo hodně moc operací. Už tenkrát mi lékaři řekli, že mám počítat s tím, že za cca deset let od nehody se mohou začít měnit její povahové rysy. Jak vlivem těch ran do hlavy, tak vlivem narkoz. Měli pravdu !
Jak se změnila? Jaký je vlastně rozdíl mezi povahou/vlastnostmi / chováním vycházejícího z nějakého názoru?
A to po deseti letech? K lepšímu? Fyzicky je zdravá?
Tak pomalu se to měnilo celých deset let, teď to jde rychleji. Ne, bohužel ne k lepšímu. Fyzicky? No, úměrně svému stavu.
Já si myslím, že narkoze je jako droga. Ty také mění člověka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.