Nejste přihlášen/a.
Od Budejovicke je tam znacka silnice pro mnotorova vozidla a znacky omezujici rychlost na 50km/h byly odstranene. Tedy je tam osmdesatka.
V obci smí jet řidič rychlostí nejvýše 50 km/hod, a jde-li o dálnici nebo silnici pro motorová vozidla, nejvýše 80 km/hod
Ale prd. Staci znat predpisy. Proc by tam davali znacku s rychlosti, kdyz je to dane znackou Silnice pro motorova vozidla? A drive tam ta 50 byla omezena znackou.
astik - Tak to já o tom diskutovat budu, před časem mě tam ta 50 stála dost peněz a body. Bylo to údajně kvůli omezení hluku v okolí (původně tam totiž bývala 70 a já se ještě divil, proč jedou všichni tak pomalu).
Na Streetview při nájezdu z Jižní spojky od severu je značka "konec silnice pro m.v.", pak jsou jen dvě přednosti a značka "silnice pro m.v."na 5. května neni = je tam 50. Ovšem cedule na 5. května jsou zelené, takže to možná pro motorová vozidla bude, ovšem cedula je někde dřív...
= pokud přijedeš od jižní spojky, tak platí jednoznačně 50. Pokud po jižní spojce, tak může platit 80 (pokud tam někde je cedule "s.pro m.v. nebo dálnice). Pokud tam je jen cedule 80, tak ta končí křižovatkou...
Na křížení s jižní spojkou je konec silnice pro m.v. = od té cedule platí 50
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.