Nejste přihlášen/a.
od malička sem si přála být zpevačkou nebo jít do superstar ale problém je v tom že mi to rodiče nedovolí a vůbec nevím proč prostě nechcou abych byla zpěvačkou nebo něco takovýho a ničím jiným bych nechtěla být to je moje přřááníííí! prosím pomoc plsss! strašně si to přeju plss! děkuji za radu.
jo máš pravdu ale nemůžu najít tu otazku kterou sem vložila ten minulej tyden tak sem tu otazku napsala zas chápeš?
Protože tak blbou otázku admin nejspíš vymazal. Promiň ,ale mysli hlavou a vrať se do reality.
A kolik ti je let? Já když jsem byla malá, tak jsem chtěla být princeznou a i když věřím, že by mi to rodiče dovolili, tak jsem ráda, že jsem se princeznou nestala :D Nejspíš tvoje rodiče opravdu ví, proč ti to nechtějí dovolit, tak je poslechni a zapoměň na kariéru zpěvačky. Věř, že z toho vyrosteš a přání a touhy se postupem času budou měnit
a rodičům ještě poděkuješ.
Najdi si na netu nějakou amatérskou kapelu a začni s nima zpívat. Když budete vystupovat zadara a Vaše hudba bude aspoň trošku k poslouchání, časem budete mít nabídky např. charitativních vystoupení atd. No a potom, až budete trošku známější, třeba přijdou i lukrativnější nabídky. A jsem přesvědčen o tom, že rodiče budou rádi, že jejich dcerka dělá něco užitečného než aby chodila do hospody, hrála automaty, fetovala atd atd. Držím palce .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.