Nejste přihlášen/a.
Už je to tak dlouho, že si to ani nepamatuju. Něco jsem hledal na netu, jako každej den a narazil na poradnu, která se mi moc líbila a lidi byli ochotný, tak jsem se taky přidal se svýma skrovnýma radama, no a jsem tu dodnes.
Dceři vyrostla na zahradě záhadná květina ,stále jsme pátrali co to může být,ale nenašli, ale hlodalo mi několik měsíců .I když přes kytičky už kolik let "dělám", neodhalila jsem druh.Tak jsem sedla a napsala .
PORAĎTE, někdo,kdo zná tuto květinu. No a co se nestalo- naskočilo PORAĎTE a tak jsem tady . Líbí se mi tu s Vámi všemi ,protože záběr rad a vědomostí tu nebere konce.
Myslím, že většina z nás narazila na tento server náhodou nebo při řešení nějakého problému. No a potom už to začalo. Na některé otázky nešlo neodpovědět, potom byl člověk zvědavý co na to říkají ti druzí atd. Pak se z toho stává povinná četba. Člověk, který přišel na nápad spustit tento server by zasloužil nějakou medajli. PS. Lidi, vy fakt nemáte v noci nic jiného na práci než čumět do bedny?
Umě ro bala souhra tří náhod. Na moje stránky někdo odkazoval právě z toho serveru, tak jsem koukl zpět. To jsem se o PORADTE dozvěděl že existuje, ale zatím jsem nic nepodnikal. Pak jsem dozoroval jednomu chalupníkovi stavbu a měl tam něco hodně divně, tak jsem se jej zeptal kde přišel na tak pitomý nápad a on odpověděl že na PORADTE mu kdosi poradil. To už jsem věděl o jaký server se jedná. O dalších pár dní později jsem řešil otázku jestli založit k článkům které s kolegou píšeme o stavění ještě připojit forum a kolega mi říkal, že další forum na netu o stavění je zbytečnost a že prý je nějaký server PORADTE, který tak nějak odpovídá tomu co chceme udělat i mi. Takže forum jsme nezaložili a zůstali jen u psaní článků a forum a jeho provoz jsme nechali na jiných kdo to umí lépe.
Hledal jsem názory a zkušenosti na jednoho nejmenov. výrobce a kolega mi přeposlal odkaz sem. Vzhledem k tomu, že mě zaujalo, co všechno lze zde najít, tak to tu používám. Přispěju rád, vesměs v omez. počtu rubrik. Tak trochu jsem ze stavebnictví a doma už jsem lecos předělal a opravil i zapojil, tak poskytuju osvědčeny postupy. Co se týká např. něco pro zdraví . . neznam naprosto nic . . (kromě slovovice)
jé, tak to by mě zajímalo jakou...
jinak projekty zakládám zásadně bez studia konkurence, abych si byl jistý, že se odliším a nebudu je hloupě kopírovat - to by bylo k ničemu
myslím, že trumfnu všechny. Často mám nějaké otázky (však víte) a nebavilo mě hledat různé poradny pro různé obory, založil jsem si tedy takovou, kde je všechno. abych to nějak dal do kupy, založil jsem si asi 10 otázek na které jsem si postupně odpovídal pod různými nicky... a pak se už pomalu rozeběhlo...
Dnes jsem dal jinou otázku a ta by mě docela zajímala. Pro tou zajímavost je ve společnosti/finance :D
napadnul mě takový postřeh: pokud bychom chtěli, aby se tu rozjelo téma ohledně dětí, stačí založit cca 10 otázek s předměty "jak správně kojit", "která lahvička pro kojence je nejlepší", "které plínky se Vám osvědčily" apd. Během měsíce to tu bude hodně o dětech... vzpomeňte si na Zpěvačky! Takhle to prostě funguje (na Poradte.cz vždy, jinde to tak výrazné není)
Takže je to takový malý návod, jak sem nalákat lidi na téma, které Vás baví...
Také jsem (už tomu bude skoro rok-sakra toto letí... ) hledal odpověď na nějaký dotaz a Google mě odkázal na jednu otázku na poradte.cz
Prostě mi to nedalo a šel jsem se mrknout na tuto poradnu.Překvapilo mě,kolik je tu zajímavých odpovědí a tak jsem si začal pročítat nějaké otázky (hlavně v rubrice Počítače a příslušenství a Elektronika).Po pár dnech jsem se zaregistroval.Přišla první otázka.Potom několik dalších...
Od doby co mi zavedli domů internet (na podzim) tak tu skoro denně...
Jsem moc rád,že tato poradna existuje...
Mimochodem konkurence nám nesahá ani po kotníky...Na jisté ,,konkurenční" poradně jsem položil dotaz.Cca za hodinu mi napsal dle počtu bodů nejlepší rádce.Odpověď neměla s otázkou vůbec nic společného (asi jako hodinky a holinky)...
Zlaté poradte.cz
BTW : V poslední době jsem měl takové tušení,že se někdo na tuto otázku zeptá...
Za to můžeš Ty, hangare. Vysvětlils mi, že jsem manželovi zničila nenávratně funkční triko, a byla jsem polapena. Je mi tady dobře, díky všem.
Mně bylo zrovna nějak těžko na duši a tak jsem si zadávala na seznam různá hesla /radost, smích, láska apd./, jestli mně něco potěší. A tak jsem náhodou narazila na Poradnu, kde je spousta milých lidiček, kteří mají zájem o druhé. A tak jsem tu zůstala a denně sem musím nakouknout. Jsou zde mladí, starší, muži, ženy, vzdělaní a chytří a hlavně šikulové a ochotní. Pořád se učím ze setkání různých povah, jejich projevů, z jejich příspěvků. Prostě je to tady pro mně přínosem . PT /stařenka/
Jako spousta jiných, jak jsem se dočetla.. - hledala jsem odpověď na nějakou otázku (už nevím, co to bylo) a našla ji tady; zavedl mě sem google. Rozhlídla jsem se tady a zjistila, že bych k něčemu taky mohla trochu přispět - no ze začátku jsem se moc neangažovala, protože jsem měla dojem, že jsou tu všichni hrozně "skamarádění" a nikoho "mezi sebe" nepřijmou, resp. že se mým pokusům o radu třeba vysmějí a tak - ne že by se tu někdo někomu vysmíval, to ne, ale tak napadlo mě, jestli vůbec se pokoušet o nějaké rady, když jsou tu lidé zkušenější, starší, chytřejší... Ale pak jsem se jednou nudila , což se mi teda nestává často, a říkala si, jak ten čas využít aspoň trochu platně. Venku hnusně (a ani jsme ještě nebyli v čr, kamarádi tedy v omezeném počtu), tak jsem sedla k poraďte a začala psát. No a od té doby se sem téměř denně aspoň kouknu. Nadto mi tady vždycky dobře poradili, v záběru od kvásku (díky, paní Lidko!) po kamna či okna (
panu Cukráři a Madle..). Ale i jiní radí skvěle, nejenom mně, jmenovat je vždy ošemetné. A nadto člověk může "jen tak pokecat", což je taky hezké, a nevidím tu tak často invektivní a sprosté výpady jako třeba na jiných diskuzích, byť např. v sociopolitických oblastech to tu nezřídka vře. Takže klobouk dolů adminovi, děkujeme
a hodně úspěchů i nadále!
Je to hrozné, ale já, starý sklerotik si to už nepamatuji! Nechápu, jak je to možné, ale vůbec netuším, jak jsem se tu ocitla? Ale myslím, že se tu líbí každému, kdo v reálu občas slýchá: "Hele, neraď!" Tady je vždycky někdo, kdo o radu stojí, a my tu můžeme "dělat chytrýho" Jenom, jak ty odpovědi píšu většinou ve chvatu a chci být přesná, tak když to pak někdy po sobě čtu, připadá mi to takové suché... Budu se snažit být milejší. A taky trpělivější. Včera jsem fakt obdivovala Deja vu, jak dlouho se vydržela trpělivě bavit s beznadějným případem. Ale setřela jste ho hezky!
Miluju smajlíky a gify a hledala jsem, jak se s nimi zachází, jak je dostanu to textu. No, a našla jsem tuto poradnu a strejc mi poradil. Sice jsem pak ještě pátrala, jak celý tento postup mohu zjednodušit, ale asi nejde. A tak jsem na Poraďte.cz klikala, a divila se, co lidé znají a vědí jak mohou poradit a zjistila jsem, že na něco umím odpovědět i já. Naprosto mě uchvátila ta různorodost. A taky se mi líbila laskavost, s jakou lidé odpovídali a tak jsem zůstala. A je to príma
Sama se hodně poučím a otázky, které lidé dávají, jakoby mi vzali z úst. A někdy se divím, proč si někdo nedá rady s tak očividnou věcí a někdy mě překvapí i otázka a ještě více odpovědi. Ale takový je život a tak to je.
Jsem tady ráda :D
Poradte je skvělý rádce i kamarád.Taky jsem na něj narazila náhodou,něco jsem prostě nevěděla...Našla jsem zde spoustu milých a zajímavých lidí.V době ,kdy jsem byla bez práce bylo poradte.cz a lidé jako je Lidka velkou duševní podporou.Ted už mám opačný problém,času je málo a volných chvilek ještě méně.I tak - tomu ,kdo tuhle poradu stvořil ,bych dala supervelkou supermedajli.
Navenek pomáháme druhým,ale často ta poradna pomáhá právě nám.
PS:To dejavu:smajlíci jsou mooooc pěkní.
Děkuji, děkuji moc. Jsem horší jak retardované děcko. Fakt je miluju
Jen pro jistotu se ujistím, jak na ně. Píšu mail a - shodím si ho na lištu, otevřu nové okno, vytáhnu stránku z oblíbených nebo z plochy, pravým tlačítkem vybraného smajlíka -kopírovat, vytáhnout mail z lišty a pravým - vložit. Říkám to dobře? Nepopletla jsem to zase? Má to tak být? Kamarádka mi pár smajlíků poslala ale, když je uložím a pak použiji, vloží se mi jako příloha.
Jsem fakt stále neuvěřitelně slabý uživatel. A nepoučitelný!
Postup dobrý,ale v seznamu.cz to nejde.Jedině přes Outlook.V seznamu jedině použít smajlíky které jsou nainstalovány před speciálními znaky.
Už ne, možná časem jich ještě přibyde pár, až nějaké potkám, ale zatím musí těch asi 500 smajlíků stačit. Škoda, že nejdou používat zde.
Klasika... hledal jsem něco na netu a ve výsledcích vyskočilo mimo jiné i Poraďte... Navíc přesně odpovídalo na dotaz zadaný do vyhledávače, tak jsem si začal server prohlížet a zjistil jsem, že znám odpovědi na některé dotazy, které ještě nebyly zodpovězeny, tak jsem se zaregistroval abych se revanšoval za to, že mi bylo porazeno.
Tedy hangáre, nasadil jsi mi brouka do hlavy. Nejprve jsem si vůbec nemohl vzpomenout, jak jsem se sem dostal. Ale myslím, že to bylo přes odkaz z nějakých soukromých www stránek. No a pak jsem si přečetl otázku na kterou jsem znal odpověď, zaregistroval jsem se, poradil a byl jsem polapen. Nutno říci, že i mně tu bylo mnohokrát pomoženo. A vo vo vo vo tom to je... Někdy mi tu i trochu těčou nervy, ale stejně každý den znovu poradnu navštívím. Sakra! Není to závislost?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.