Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co jsem dostal k Vánocům

Od: filip2004 odpovědí: 5 změna:

Ahoj.Já jsem dostal lyže,hodinky a oblečení a boty.Od bráchy jsem dostal knihu Řezbářství a Malý řezbář.*ua*Od druhé babičky jsem dostal knížku.Od dědy a babičky jsem dostal mobil.Já jsem koupil druhé babičce velkou Alpu.Tatkovi jsem se složil s bráchou na tašku,ale brácha dal víc peněz.Mamince jsem koupil šátek ke kabátu.Bráchovi jsem koupil vonavku.Dědovi jsem koupil teplý ponožky a babičce velkou knížku křižovek.Bryksovi jsem koupil dobroty.Ale u dědy jsem nemohl zůstat.Musel jsem hned s mamkou a tatkou domů.*plac*Nejvíc mám radost z knížek o řezbářství a mobilu.Ahoj Filda

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Ahoj Fildo, tak vidím, resp. čtu, že tatínek nepovolil a zákaz nezrušil. Myslel jsem si, že vánoční prázdniny budeš u dědy, ale nebylo tomu tak. Tatínek je na Tebe asi hodně přísný, ale možná to potřebuješ. No, ale jinak to dopadlo dobře, dárky máš fajn a Ty jsi také hezky všechny obdaroval. Užil sis volna a zítra zase volá škola - tak ať se Ti tam daří. Ahoj!

P.S. To je Tvůj první mobil?

doplněno 02.01.18 11:48:

Děkuji Ti za odpověď. Na ten mobil buď opatrný - není to levná věc. S tím kostelem Ti neporadím, ale u té zpovědi toho raději mnoho neříkej. V Tvém věku jsem také musel občas jít do kostela (chtěla to babička), ale šlo o jinou církev a tam zpověď nebyla (tak se to dalo vydržet). Měj se fajn.

filip2004
hodnocení

Ahoj Bene.Jo je to můj první mobil.Tatka,mamka a brácha maj svůj a já společně s druhou babičkou.Ale nesměl jsem ho brát do školy ani ven.Ale to mě nevadilo.Ale jsem stejně rád,že mám ted svůj a můžu volat dědovi a babičce kdy budu chtít.No tatka přísnej je.Nezlobím tolik,ale někdy udělám něco,co si myslím,že není nic špatnýho,ale tatka si myslí,že je.Hlavně pořád moc mluvím a to tatka nemá rád a nerad chodím do kostela a ke zpovědi.Nikdy nevím,co mám u zpovědi povídat.Děkuju ahoj Filda

haloo
hodnocení

0x
Ty nechodiš do školy? Jezišek se uz tady okecával v aktuálnim čase o vánočnich prázdninách, ted se deti maji zase učit *jasne*

Nechodí - děcka mají ještě dneska prázdniny :-D

filipe - to je dobře, že je z dárků radost ;)

filip2004
hodnocení

Do školy se jde až zítra.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]