Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Film do iphonu

Od: freade* odpovědí: 3 změna:

Ahoj jak mám přehrát film v iphonu?Chci si tam stáhnout film ale nejdemi spustit?mám si stáhnout nějakou aplikaci?Předem děkuji za vaše rady! :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jake377*
hodnocení

0x

Zdravím, nevím v jakém to máš formátu. Já osobně doporučuji filmy ve formátu MPEG-4 nebo H264 ;)

freade*
hodnocení

chci si stáhnout hunger games z ulož.to ale zatím nejde ani jeden(zkoušela jsem už 3)...nevíš prosím kde bych to mohla stáhnout v jednom z těch formátů?Děkuji :) :)

jake377*

Nejdřív si stáhni Hunger Games (třeba ve formátu .avi) a pak si stáhni tento program, v kterém si přeformátuješ ty Hunger Games do formátu MPEG4. Velikost filmu by se ti měla snížit, ale tím si už nejsem tak jistý ;) A pak si to dej do iPhonu, mělo by ti to jít...

instaluj.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]