Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysocí muži a malé ženy

Od: zajimas odpovědí: 8 změna:

Zdravím, celkem mě zajímá, kolika mužům tady se líbí malé slečny, klidně i o hlavu a víc?

Já osobně si nedokážu představit, že bych měl 2metry a chodil se 160cm dívkou (vídám to teď dost často). Prostě mě dívky, které jsou menší o hlavu a víc nepřitahují, ale pokud bych byl zamilovaný, tak bych to neřešil. Já si představuji ideální ženu jen o pár CM menší, maximálně o půl hlavy, ale radši, než malinkou, tak stejně vysokou. Nechápu, co ty 2metrové chlapy přitahuje na malých dívkách? Já bych si připadal blbě a připadal bych si jako pedofil, co chodí s malou holčičkou. To mají vysocí malé přirození, že potřebují malé ženy nebo co? *smich* Samozřejmě ženy přitahují vysocí muži, protože v nich vidí "ochránce", ale je to tak i u mužů, že radši malé ženy, kterým můžou dělat ochránce? Já mám třeba radši sebevědomé ženy, co se o sebe dokážou "postarat samy" a výškou jsme alespoň trochu k sobě. A jak jste na tom vy?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

3x

Sebevědomí nemá s výškou (ženy) co dělat. Může mít klidně metr pade a sebevědomí až na půdu, nebo metr devade a sebevědomí nulové. A řekněme si to na rovinu: pokud muž nechce ochraňovat ženu, je vlastně k ničemu *smich* Nejde totiž o to, jestli se žena o sebe postará sama. To dokáže většina žen. Jen vytvářejí mužům smysl jejich života ;) M.

doplněno 28.12.17 12:07:

Babajaga - souhlas. Jde o podvědomí.

Mám "jen" 179 cm a kamarádky jsem měla všechny menší. A vždycky jsem si dělala srandu, že kdyby zakopla ta moje malá kamarádka, všichni kluci by se k ní vrhli na pomoc. Ovšem kdybych zakopla já, tak by uskočili, abych je třeba nazavalila *smich* a to jsem byla vždycky hubená. Ovšem ochranitelské pudy z mužů asi nevykřešu *fn*

hodnocení

2x

V mužích malé ženy vyvolávají ochranitelský pocit. Že je dokáží ochránit, pomoci jim. Vždyť se říká: Co je malé, to je milé.

A písničky? Ta maličká, ta je má, ta je má...I P. Novák toužil po malé dívce: zvon osmkrát zaklinká, k nám přijde má malinká...A pak ještě jedna, zpíval ji kdysi F. R. Čech: Moje dívka je prý malá, hlavou pasu se mi dotýká, mnoho lásky mi však dává, nevadí proto, že je malá, malá, malá...

Já naopak nedávno potkala velice pěknou a vysokou prodavačku. Vysoká, štíhlá, pěkný obličej. nedalo mi to a slušně jsem se zeptala, kolik měří, pokud to nebude znít nějak dotěrně, že se mi její postava moc líbí. Byla to pravda. Ovšem hezká dívka měřila 198 cm. Byla by určitě úžasná ´v basketu. Ale pána k sobě bude asi hledat obtížně.

Proto vysoký muž a malá žena působí ochranitelsky. Horší je to naopak. Ale důležité jsou vzájemné sympatie, výška nehraje až tak roli. Jaga.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, jak již je uvedeno, tak jde o pocit chránit menší dívku před celým světem. Ovšem, skrblík uvažuje i tak, že malá dívka má menší nároky, menší spotřebu a do malého bytu je skladnější. Problém nastane, když začne malá dívka nabírat a rozšiřovat se - to je potom postava, které já (pracovně a nehezky) říkám "malý bobek" . Zdravím!

rv*
hodnocení

0x

Spousty mužů jsou latentní pedofilové a malá partnerka jim umožňuje zákoným způsobem uspokojit tuto svou preferenci.

Toto mě napadlo, když jsem náhodně viděla snímek jedné ze sester Olsenových, které se proslavily v Americe jako dětské hvězdy. Teď nevím která, ale jedna má za manžela o dost staršího chlapa, je to bratr bývalého francouzského prezidenta a je snad o půl metru vyšší. Velmi zvláštní dvojice.

lidus*
hodnocení

0x

Můj otec měl 202cm a maminka ta těch 160 ani nemá, opak je moje sestra 178cm a její manžel 170. Jaké mají přirození nevím ale otec měl s mamkou 3 dcery a sestra má s manželem 2 děti.

hodnocení

0x

Kolika? To nevím! Ale hlásím se! 194/168.*placni*

mot
hodnocení

0x
jako vyhodu tam vidim, ze si pri oralu nemusi zena klekat a neboli ji kolena...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]