Nejste přihlášen/a.
dobrý den potřeboval bych vědět jaký dobrovod mám použít k písni od Ivana Hlase Rock and roll pro Bethovena
(já používám ten doprovod dvakrát dolu a jednou nahoru -ten používám ke všem trampským )
doplněno 13.04.13 21:25:samozřejmě myslím hru na kytaru
jazzovku
nějaký bubeník by ti řekl, že rytmický doprovod je m - ca, m - ca, m - caca, m - ca.
Rock and roll má úplně stejný rytmus jako blues, jenom dvakrát rychlejší. Takže jestli umíš doprovod na blues, ( například Poslední kovboj) zahrej ho ve dvojnásobném tempu a dostaneš Rock and Roll.
no když už máš Preslíka v ikoně, pak nepochybně znáš song Love me tender love me true.
Tak si zahrej ve dvojnásobném tempu tenhle hit. Je taky blues.
samozřejmě znám tu se budu učit je to jedna podle mě z nej.love songu všech dob. Však problém je ten že jsem teprv začátečník ,umím teprv (Tisíc mil,Rodné udolíí,okoř,)-jsem si dal cíl 3.trampy,asi 4 Rokenrolly,3country,2,Rhytm and blues,a ten Love my tender.pak samozřejmě další.
a když sem se porovnával s zjinými na youtube tak zdaleka nejsu nejhorší většina se hodně zadejchává-já dám sloku na jeden dech ,nepoužívají doprovody tak já su na tom líp a to hraji asi dva měsíce
no mě jeden pán zde na stránce doporučil doprovod dolu durazněji a nahoru ---mě se to zdá příliš jednoduchý vím rokenrol zvládne každej kdo má sluch,ale to se mi zdá opravdu velmi jednoduché
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.