Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

JEDNO přání od Ježíška

Od: jezevec* odpovědí: 19 změna:

Ahoj všem,

měl bych jeden dotaz na odlehčení...

Představ si, že ti může Ježíšek splnit jedno REÁLNÝ MATERIÁLNÍ přání (tedy žádnej celosvětovej mír, ani zdraví pro stoletou babičku, ani nesmysly typu peněženky ze který neubývají prachy).

Co si budeš přát?

Krááááásný Vánoce všem !

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Když materiální, tak materiální. Tolik peněz, aby mi to zajistilo příjemný a pohodlný zbytek života.

hodnocení

3x

Ahoj, líbila by se mi cesta kolem světa. Klidně třeba na půl roku, aby to nebylo jen takové šup, šup. Aby byl čas poznat život, na památky, na vykoupání v moři...nebo na pozorování tuleňů. Známá pobývala 2 měsíce v Austrálii a moc hezky vypráví. Pán od nás z vesnice zase má plno zážitků z Thajska. A tak bych chtěla poznat všechno na vlastní oči. Bez problémů, zda chytnu ten a ten spoj, bez shánění jídla. Prostě jen navštěvovat, pozorovat, klidně proložit i pěší túrou...Třeba i do pralesa. Ale to bych se bála, aby mě nelapili lidožrouti. Ze mě by, panečku, měli obědy na kolik dní...:-D

Ale už musím ukončit snění, jít zadělat na vánočky a koukat vařit. to jsem si jen tak chvilenku orazila...;) Jaga.

liska*

Tak to jedu taky! Ale moc materiální to zas není.

lucie*
hodnocení

2x

ńelpím na materíálních věcech,bez plno věcí se dá žít,takže když pominu jídlo,vodu:) asi bych po něm chtěla nové auto(třeba Mercedes třídy V) ,protože na to jako rodina nikdy mít nebudeme.

hodnocení

1x

Já bych si přálá nový displej k pc. Velký, široký a bystrozraký. To bych byla ráda.*zmateny* Ten, co mám, má už snad 10 let, byl nejlevnější, co ElectroWorldu měli. Stařeček má nějaký problém a počítač, ke kterému je připojen, tiše hučí a mi to vadí.

doplněno 23.12.17 11:47:

Monitor! Ne dispej! Bože, já začínám zaměňovat slova! Musím se hlídat.

hodnocení

1x

Jednu místnost navíc. Pokud budu úplně neskromnej a má to bejt jen jedna věc (radši bych dvě), tak velkou. Příčku si snadno postavím sám.

jezevec*
hodnocení

Jinak abych šel příkladem, kdyby to náhodou Ježoch četl, tak za mě tenhle kousek :
suchen.mobile.de/...

hahanaj*
hodnocení

0x

Aby byli lidi na sebe hodnější -ale to je asi nereáné:(

jezevec*
hodnocení

Tak pro ty, co nečetli, nebo nepochopili, ještě jednou :-D
MATERIÁLNÍ PŘÁNÍ! MATERIÁLNÍ!

hahanaj*

omlouvám se *hi*:-D nějak mi ty mezilidské vztahy leží víc v žaludku.

jezevec*
hodnocení

Leží v žaludku? Pak je přání jasný! Espumisan nebo Rennie... :-D :-D :-D

hodnocení

0x

Vím co, aby nám přes zahrádku tekl potůček, to by byla krása a nejen krása, zalévala bych z ně záhonky. Potůček s pomněnkama, kapradím a tůňkou.

1prani
hodnocení

0x

Mým jediným přáním by bylo, aby moje děti měly k dispozici kouzelný proutek a jedním mávnutím se zbavily svých hypoték na bydlení. Kouzelné Vánoce všem !

nikdo*
hodnocení

0x

Když materiální tak materiální. Aby mi doplatil hypotéku na barák, abych už konečně mohl říct: "Jsem ve svým."

jofa*

Tak jedno materiální přání bych měl. Doufám, že to večer pod stromečkem bude. Jestli ne, tak na Ježíška přestanu věřit.

JEDNO přání od Ježíška

72mona3*
hodnocení

0x

Pokud bych byla hamižná, ráda bych novou fasádu. Na domě *smich*

Asi největší radost by mi ale udělalo, kdyby se mi vrátil svetr od babičky. Před lety záhadně zmizel, tak kdyby se chtěl stejně záhadně objevit... M.

marf*
hodnocení

0x

Tři - šest kilogramů levného kapra libového (v jednom). Eventuelně jiná ryba na pláži na Novém Zélandu.

Super - Ježíška!

lidus*
hodnocení

0x

Když materiální tak tedy tolik milionů abych mohla zabezpečit celou rodinu.

liska*
hodnocení

0x

Lidé nad 60, kterých je tu dost, pochopili, jaké hodnoty jsou pro ně podstatné a že to není nic materiálního.

Ač už dlouho mezi ně patřím, tak vyslovím materiální přání - nějaké pěkné a kvalitní ergonomické polohovací křeslo. Lehce retro.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]