Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám svého otce

Od: renata* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den poradí mě někdo jak najít svého otce kterého jsem viděla naposledy před 28 lety,

Jméno Jam Rychecký narozen 31.8. 1955, pravděpodobně v Praze, v rodném listě mám jeho staré trvalé bydliště Koubkova 11/262,

jeho matka a má babička se jmenovala Anna roz. Tomášková.

Děkuji za radu, Renata

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

S těmito údaji by vám ho měl pomoci najít každý slušný soukromý detektiv - zkušenost z blízkého okolí.

Ale nechcete si to ještě rozmyslet? Nemuselo by to přinést to, co si představujete - a šlápnout někomu do života také nemusí být vždycky pro radost. I když bych vám ji moc přála.

hodnocení

0x

A co matriky? Sehnat,jeho rodný list by nemusel být takový problém a s tím pak na policii?

To neprojde. Kdyby to fungovalo takhle, tak by policie nedělala nic jiného. Krom jiného má každý občan našeho státu právo na soukromí. Tatínek taky dceru nemusí chtít vidět. Ovšem pokud ano, je zde naprosto jednoduchý způsob, jak otce nalézt. Jmenuje se zprostředkování k/.... Vše potřebné lze najít pod odkazem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]