Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké dárky k Vánocům?

Od: mila159* odpovědí: 20 změna:
Dobrý den. Prošla jsem už několik stránek s nabízenými dárky, ale nic nemůžu vybrat.
Sháním dárek pro švagrovou,která je taková akční. Možná i něco do domácnosti, ale vůbec mě nenapadá co.
Poté klasicky pro prarodiče. Děda dostal minulý rok ode mě hodinky, takže ty už mu dát nemůžu. Babičce dáváme klasický nějaké svíčky a povlečení, pak oboum alkohol.
A naposledy pro tátu. Je to fanoušek fotbalu, Slavii má nejradši.
Podělte se prosím semnou o Vaše nápady, děkuji moc :)

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Něco do domácnosti, pro babičku i dědu by se dalo najít v xdomacnosti a pro fanouška Slávie - tričko, šála, hrnek, plakát, přívěsek, těch dárkových předmětů je...

hodnocení

0x

Neseďte na pc, ale vyjděte ven. Určitě vás něco napadne, něco na vás zavolá. Na objednávku je už stejně pozdě. Projděte centrum, dejte si svařák a určitě vás něco napadne. Nikdo nečeká dary, ale pozornost potěší.

hodnocení

0x

Pro švagrovou můžete koupit např. máslovku, hrnek, mýdlo, medovinu, Baileys, kalendář, knížku, voňavku James Bond 007, když je akční*smich* . Nyní ji mají v akci v Rossmanu a voní hezky:).

lina*
hodnocení

0x

Tyto hezké starosti má každý z nás. Stačí ale vyjít ven, projít obchody,vždycky něco padne do oka.

ovonel
hodnocení

0x

Pro akční švagrovou akční kameru :D ne fakt, já ji kupoval pro bráchu a vím, že taková věc se využije, je možný s tim i fotit, takže zaplácneš dvě mouchy jednou ranou.

adam*

A jakou? Jestli je spokojený, nějakou vybírám, ale je jich spoustu........

ovonel

Já kupoval bml cshot1 byla hodně levná, a je i prý dobrá. Viděl jsem zatím dvě videa a vypadají hodně dobře.

adam*

Hodně levná je, to je fakt. Ale i tak parametry nevypadají vůbec zle. No vyzkouším, kdyžtak pošlu dále :)

aneta1982
hodnocení

0x

Možná trochu pozdě, ale třeba na příští rok. Rodičům jsem dala poukaz do welness, manželovi chytré hodinky a dětem spoustu dárku, hlavně hraček. Ale nejvíc si od včerejška hrají s neocube - magnetickými kuličkami. Doporučila mi je kamarádka a nebyly moc drahé a je pravda, že občas si s tím teď pohraju i já :D

Anet, dejte, prosím, odkaz na ty magnetické kuličky.

doplněno 26.12.17 11:24:

Ladine, děkuji. Myslela jsem, že to bude něco neznámého. Ale mladí tohle už mají několik let. Je to fajn a občas to někdo vykutá, kluci se o to pohádají a pak ztichnou, jeden to dovolil druhému. Vydrží u toho dlouho.

doplněno 29.12.17 07:21:

Anet, to je to samé, možná v jiné krabičce.

ladinpraha*

heureka.cz/...

doplněno 26.12.17 10:40:

aneta1982

Je to magcube, tka nevím, jestli to je to samé jak posilal ladin. nc.cz/...

Baví mě z toho skládat různé obrazce, fakt si s tím člověk užije. Já jsem o tom ještě před měsícem neslyšela. :)

makyska

To můžu potvrdit. Vybírala jsem ted dárky pro syna na narozeniny a kamarádka mi doporučila tyto kuličky. Zprvu jsem si s nimi hrála i sama :D

mandarinka*
hodnocení

0x

síce pozdě, ale manžel dostal vybavení do nové pracovny, kterou si doma pořídil. Akorát to nebylo pod stromečkem :) nějak se to tam nevlezlo

milannovotny
hodnocení

0x

Nám na silvestra ráno odešla televize tak jsme si udělali minulý týden druhé vánoce.

malinkaniki
hodnocení

0x

Pokud je švagrová akční a třeba i kreativní,doporučila bych třeba do budoucna 3D pero. Koupila jsem ho dceři,ale nakonec skončilo u mého manžela,který se s tím vždycky vyblbne a odreaguje od práce. Můžete s tím vymyslet právě cokoliv ;)

Můžu poprosit o odkaz, adresu toho pera. Blíží se narozky nvuka.

doplněno 16.01.18 16:41:

Gamapolis, moc děkuji. *pusa*

Babkazov:

Dobrý den. Zatím jste nedostala odpověď, tak jsem našel nějaký odkaz. I z toho důvodu, že jsem nevěděl o co jde, tak abych se poučil. Najdete tam nějaké informace.

alza.cz/...

malinkakiki

Omlouvám se,nějakou dobu jsem tu nebyla. Kdyžtak odkaz je tady: nc.cz/...

Malinkaniki, děkuji vám, že jste si vzpomněla. Je to sice bezva věc, ale mimo mé finanční možnosti. *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]