Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat na radu, pokud by nevadilo když mám tvamé obočí(můžete se podívat na fotku) a hnědé vlasy(mám stejnou barvu, kterou můžete vidět na fotce staženou z internetu), které bych chtěla obarvit barvou od značky Henna na měděné? Hodně holek si barví vlasy z blond na černou a opačně, někomu to sedne a jiným zase ne. Dřív jsem měla vlasy obarvené do červené, fialové, černomodré a kaštanové. Rozhodla jsem se, že se obarvím naposledy a už dám svým vlasům klid, proto jsem si vybrala šetrnější způsob. Přemýšlela jsem, že bych se obarvila právě na měděnou, vždy se mi totiž moc líbila a to platí do teď, akorát se obávám, aby na mě tato barva nepůsobila zvláštně. Chtěla bych mít světlejší vlasy, pokud ne měděná tak třeba nějakou světlejší hnědou, co myslíte? Předem děkuji za odpovědi
Ty máš tak nádherné vlasy a krásnou barvu! Já bych to nebarvila! Poslední dobou se mluví o návratu k přírodním odstínům. Až budeš šedivět, tak si těch barev užiješ, až Tě to bude mrzet.
Nemůžeš říci, že si vlasy obarvíš naposledy a už jim dáš pokoj. Jak vlasy porostou, budou vidět odrosty a to je opravdu hodně ošklivé! Budeš muset barvit stále. Navíc, červená, měděná, barva se poměrně rychle vymývá a pak ti zůstane nějaká hodně podivná, vypšklá zrzavá barva. Asi ti to už hodně říkají, máš parádní vlasy. Takové vlasy evokují pocit zdraví a čistoty. Nechej si je takové a nauč se je mít je ráda. Jsou fakt parádní!
Já toho schopná jsem. Dříve jsem například hodně používala žehličku na vlasy a fén, poté jsem si řekla, že s tím přestanu, protože to hodně škodí vlasům (měla jsem je dost zničené) a musím říct, že je mám mnohem lepší než kdysi. Snažím se používat přírodní kosmetiku Co jsem četla, tak od značky Henna barva většinou vydrží dost dlouho a jsou na to většinou kladné recenze
Nejsou to mé vlasy, které jsou vidět na obrázku, fotka je stažena z internetu a přiložila jsem ji kvůli stejné barvě
Jinak Vám děkuji za odpověď a Váš názor!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.