Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám text písně North wind.

Od: pravdomluvny* odpovědí: 7 změna:

Zdravím! Obracím se na místní radily s prosbou o pomoc při hledání textu a případně tabulatur na skladbu North wind. Indicie pro hledání viz níže:

Jim & Jesse & The Virginia Boys - North Wind & Im Happy
bomba.cz/...
Odkazy na interprety:
en.wikipedia.org/...
answers.com/...
Vyšlo na desce:
cmt.com/...
a na singlu:
Jim and Jesse McReynolds and Charlie Louvin - North Wind
SP SOUNDWAVES NSD/SW 4671 (US)
North Wind (with Charlie LOUVIN) / Sweeter Than The Flowers (with Charlie LOUVIN) (04/1982)
Hledal jsem už pomoc na serveru BGCZ a ačkoli si můj dotaz přečetlo téměř 150 lidí, nikdo nebyl schopen poradit.
Bohužel moje angličtina nestačí na to, abych text naposlouchal z nahrávky a nechci to zpívat "Swahilsky":)
Pokud se rozhodnete věnovat svůj čas mému dotazu, předem děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nevím, zda je to ono, ale zkuste toto: karaoketexty.cz/...

pravdomluvny*
hodnocení

Hmm..možná, kdyby sis přečetl zadání a pustil ukázku, tak by Ti bylo jasné, že tohle to být nemůže. Schválně jsem uvedl tolik indicií v zadání, abych vyloučil špatné odpovědi. Přesto díky za zájem.

asrew

Zkus jim napsat jimandjesse.com/...

pravdomluvny*
hodnocení

Asi nic jiného nezbyde. Jenže jeden z bratrů McReynoldsů je po smrti a druhému je 80 let. Tu mailovku zřejmě obsluhuje někdo jiný a nevím, zda bude mít zájem se zabývat dopisem nějakého nýmanda ze střední Evropy. : ) Navíc jsou tu ta autorská práva...

asrew

Milý pravdomluvný, tys to nepochopil, není to na netu právě kvůli autorským právům, protože to vydali knižně, hodlajíc na tom něco vydělat, to je teď čím dál větší móda na netu, zejména u zemřelých autorů, takže samozřejmě, že se budou zabývat nýmandem z Evropy, když jim tu jejich knížtičku zaplatí. :-D Staří pánové s tím už nemají nic společného, chopili se toho patrně vlčáci z nějakého vydavateství. Není to poprvé, co tyhle praktiky vidím.

pravdomluvny*
hodnocení

Ahá, díky, už mi to doklaplo. Jen si nejsem jistý, jestli v té publikaci ta skladba bude...Abych neinvestoval své pracně vydělané dolary zbytečně.. :)

Máš pravdu, když já jsem teď na horách a nejde tu internet 4G, pouze GPRS(T-mobile) a ten je tak pomalý. Než se načtou fotky, videa, no hrůza! Tak se omlouvám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]