Nejste přihlášen/a.
Nedávno jsem zaslechla v rozhlase sdělení, že konzert se bude konat bez vystoupení Chinasek / činasek/. Já myslela, že to je něco nesklonného. Tohle mi zní jako tenisky.
Dobrý den, je to název hudební skupiny (což asi víte). Pokud jde o tu hlášku v rozhlase, tak bych to bral asi jako se říká / říkalo (mezi mládeží) např. Olympici, Stouni nebo Beatlesáci. Zdravím!
Ano, zní to asi divně, je to hovorové a bude to výraz hlavně pro mladé. Jinak, Chinaski je postava z knihy Charlese Bukowského.
Mimochodem, jestli znáte britskou skupinu Uriah Heep, tak ta se zase jmenuje podle postavy z knihy Charlese Dickense. A skupina Jethro Tull si zvolila jméno podle vynálezce secího stroje .
Jo, jo,samozřejmě vím, že to je kapela / Michal Malátný a spol./. Jen původ toho jména mi není znám. Nejspíš to tak řekli hovorově, jak říkáte. Ale zní to divně, že jo?
Áha, díky!
Zdravím! Nejsem jejich fanynka a moc o nich nevím, ale tuhle od nich běžel v televizi klip tuším ,,Můj svět" který je animoavaný a byly v něm postavičky Číňanů na lyžích.. tak mě napadlo jestli to není od toho, ,,China + ski" :D
Dobrý den, Vaše vysvětlení je sice nesprávné, ale bod za humor a fantazii si zasloužíte . Zdravím!
Tady to máte napsané,podje koho si skupina dala název,takže šikmoocí lyžaři jsou z obliga. novinky.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.