Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nahlédla jsem do programu TV s tím, že na štědrý den budou stoprocentě v hlavním vysílacím čase na štědrý den dávat Tři oříšky pro Popelku. A s prominutím tam n*serou nějakou moderní pohádku, která je vlastně o třech pohádkách v jednom - aneb Tři bratři. Popelka je pro mne srdcovka a večer u stormečku doopravdy nastolí krásnou atmosféru. Vím, že někomu možná už přijde ohraná, ale podle mého názoru je lepší než nějaký Tři bratři, který jsou už také ohraný. Zajímal by mě váš názor, zda-li je podobný jak ten můj, nebo úplně jiný. Děkuji a hezý víkend.
Dobrý den. Já se dívám na pohádky rád. Tři oříšky se mi také líbí. Ale přiznám, že na ty tři svátky vyhledávám pohádky nové a většinou se mi líbí. Dávají je na ČT. Jinak jsem si Tři oříšky koupil na DVD za 49,- asi před 7 lety a za podobnou cenu lze tuto pohádku sehnat i dnes.Ale nevím jestli máte přehrávač. Program jsem ještě neviděl, ale určitě ji budou na nějaké TV vysílat.
Mám normální klasický papírový TV program za 9,90 a tam jsou Tři oříšky uvedeny 26. 12. ve 20 hodin na ČT1. Jaga.
Ano, já vím. Ovšem ne štědrý den jí nedávají. Na DVD ji mám, ale bohužel je přehrávač rozbitý. Pravděpodobně budu seldovat Anděl Páně 2.
Já jsem Anděla Páně 2 viděl a má také pěknou vánoční atmosféru. Pokud jste ji neviděla, myslím, že se Vám bude líbit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.