Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pražské přitakání

Od: jabraka* odpovědí: 7 změna:

V Praze se neříká dnes:"není to pravda!" Ale na nepravdu odpovídáte:"chyba LÁVKY!

JABRAKA

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Však je to pěkné pořekadlo. *smich2* Setkal jsem se s tím už dávno a už dlouho to teď neslyšel. To se vždycky znovu objeví a jedna či více skupin to začne mohutně používat. Pokud máte to štěstí, že jste mezi nimi pak můžete nabýt tohoto dojmu, že je to plošná epidemie.
doplněno 16.12.17 07:57: A nebo jde o Troju? Pán je cynik? *smich*

ladinpraha*
15.12.17 13:55
hodnocení

0x

Kecáš! :-D

hodnocení

0x

Jako fór dobrý ;).

Jako technik jsem ale v pozici nevěřícího Tomáše. Konstrukční vada, která umožnila ocelovému lanu korodovat "jen" 33 let, to mi přijde poněkud nepravděpodobné. Spíš bych řekl, že pán uklouzl, ale sedlák si nohu zláme.

Existuje někde něco, jako technická zpráva nebo je to supertajný a mám se spokojit s tím, že pravda je to, co říkají v televizi?

Sorry za OT!

hodnocení

0x

Neznám nikoho ze svého okolí, kdo by říkal "chyba lávky" :-D

"Nekecej", nebo "kecáš", "to si nemyslím ", "nevěřím"- to se říká, ale chyba lávky?

liska*

To musíte říct chyba trojské lávky *zmateny*. Všechno trojské je podezdřelé - viz kůň.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, tento pojem znám ve smyslu, že šlo / jde o omyl - ovšem, jako aktuální "černý" vtip je to dobré.

Zdravím!

hodnocení

0x

Přidám dnešní poznatek - u možných přístupů jsou rozmístěny tabule s upozorněním, že "lávka je uzavřena". Měla jsem cukání připsat dotaz jaká že lávka :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]