Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dává se něco k Mikuláši?

Od: jiriziegler odpovědí: 8 změna:
Přítelkyni? Když jsem ji dal květinu k Barborce? :-/

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Když se slaví Mikuláš, pozvěte ji na guláš. ;)

Dal jste jí květinu 4. 12. tak to se asi jmenuje Barbora. Včera měla svátek Jitka, a dětem se večer dávala nadílka. Dneska má svátek Mikuláš a nedává se nikomu nic. Ledaže by se Vaše partnerka jmenovala Mikuláš. Možné je všechno.

Připadáte mi /bez urážky/ jako byste spadl z Marsu. Vy jste nikdy nebyl děcko? Netěšil jste se na Mikuláše, neobával se čerta? Nedostal jste od rodičů nikdy sladkosti? A jako starší, nechodil jste nikdy v mikulášském nebo čertovském převleku? To byste totiž věděl, že ti dva dobráci a s nimi ještě anděl nadělují večer 5. 12. To jste letos prošvihl, bylo to včera.

Nedávejte už nikomu nic a počkejte si na 24. 12. to je Štědrý den a to si pak užijete obdarovávání dosyta. Hlavně to zase nepopleťte, abyste se tady 25. 12. neptal, zda máte dát něco dívce k Božímu hodu. Svatá prostoto.*ee* Jaga.

A to tu ještě nejsou velikonoce, až to začne...zelený čtvrtek, velký pátek...to bude dárečků...:-D

ben®

Dobrý den, ano, náš kalendář je na svátky bohatý - např. i Památka zesnulých (Dušičky) tam je.

Ovšem, upozorňuji, že v tento den se dárečky nedávají, resp. nebylo by to nejvhodnější. Zdravím!

06.12.17 21:18

ben *smich2*

hodnocení

0x

K Mikuláši se dávalo včera - ale i tak si můžete vybrat. Hodná holčička čokoládu, oříšky a jablíčka, zlobivá uhlí a brambory.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, ano, ale jenom v tom případě, že se Vaše přítelkyně jmenuje Mikuláš - k svátku se dárky či květiny dávají. A jinak mám dojem, že si tu slečnu nějak moc rozmazlujete (viz Vaše série otázek zde na dárky a květiny pro stejnou slečnu). Zdravím!

hodnocení

0x

Vy v tom máte nějaký zmatek ;) . K Barborce se dává max. barborka (ale jde spíš o výpomoc než dar), u nás se též instalovala punčocha za okno, ale je pravda, že květinou neurazíš. K Mikuláši dobroty nebo uhlí, ale už na Jitku. Dneska bych nenaděloval, pokud slečna nemá narozeniny.

instalater*
hodnocení

0x

Tak já jsem Mikuláš a nedostal jsem nic , ale včera v hospůdce jsem musel poručit párkrát dokola. *pivo* Ale jeden z těch 10 panáků musel být asi zkaženej , protože mi dneska není nějak dobře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]