Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zažloutlé zuby - sůl a citron?

Od: zabacek* odpovědí: 7 změna:

Zdravím, mám menší problém se zažloutlímy zuby. Nekouřím, nepiju kafe... Ale jent ak jsme do vyhledávače napsal "jak se zbavit zažloutlích zubů"a našel jsem tuto stránku ona.idnes.cz/... je možné se pomoci soli a citronové šťávy se zbavit zažloutlích zubů? A jak píšou že "není to šetrny"co si o tom myslíte? Máte i jiné metody, krom bělení zubů, jak se zabit tohoto problému? děkuji za odpovědi.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zuby
hodnocení

0x

Doporučuji navštívit profesionála,tedy zubní hygienistku ,pakliže si nechcete trvale zničit zubní sklovinu.

ladaadal*
hodnocení

0x

Na tohle pozor, po citronu může praskat sklovina. Jsem stejného názoru - zajít k odborníkovi. Případné narušení skloviny je nevratné.

venacz*
hodnocení

0x

Myslím, že se v drogérii prodávájí i takové prášky na čištění zubů, pomáhají je vybělit. Funguje to v podstatě jako písek na nádobí. Nebo si nechat vybělit zuby, to ale něco stojí. S jinými postupy bych byl opatrnej, zuby sou poměrně křehký. ;)

hodnocení

0x

Taky jsem pro aby jste si zašel spíše k zubaři. 90 % metod na bělení zubů je velice nešetrná na sklovinu.

iz*

Všechny metody na bělení zubů poškozují sklovinu. Ty od zubaře jsou jenom dražší, bezpečnější bohužel ne.

sebod*

ivzez má pravdu *palec*. Bohužel NEEXISTUJE žádné šetrné bělení zubů *zed*. Ani to v ordinaci lékaře *stop*. Je to jen a jen tvrdý byznys, založený na touze člověka být dokonalý (stejné jako třeba s prášky na hubnutí). S bělostí zubů je to opravdu nespravedlivé. Někdo nekouří, nepije víno, kávu, zuby si čistí a má je stejně zažloutlé. Můj bývalý manžel hulil, kafe pil na kýble denně, zuby si až tak nepucoval...a ve čtyřiceti měl nádherné bílé zuby. Moji vnučce bude osm a sdělila barvu zubů bohužel po mě - nažloutlé *plac*.

bububu*
hodnocení

0x

Je to moc agresivní, mám tyhle problémy taky ale tohle za prvé moc nepomáhá ale hlavně poškozuje zubní sklovinu. Radši už bych vložila peníze do nějakých bělících metod v ordinaci tohlwe může zadělat na velký problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]