Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám menší problém se zažloutlímy zuby. Nekouřím, nepiju kafe... Ale jent ak jsme do vyhledávače napsal "jak se zbavit zažloutlích zubů"a našel jsem tuto stránku ona.idnes.cz/... je možné se pomoci soli a citronové šťávy se zbavit zažloutlích zubů? A jak píšou že "není to šetrny"co si o tom myslíte? Máte i jiné metody, krom bělení zubů, jak se zabit tohoto problému? děkuji za odpovědi.
Taky jsem pro aby jste si zašel spíše k zubaři. 90 % metod na bělení zubů je velice nešetrná na sklovinu.
Všechny metody na bělení zubů poškozují sklovinu. Ty od zubaře jsou jenom dražší, bezpečnější bohužel ne.
ivzez má pravdu . Bohužel NEEXISTUJE žádné šetrné bělení zubů
. Ani to v ordinaci lékaře
. Je to jen a jen tvrdý byznys, založený na touze člověka být dokonalý (stejné jako třeba s prášky na hubnutí). S bělostí zubů je to opravdu nespravedlivé. Někdo nekouří, nepije víno, kávu, zuby si čistí a má je stejně zažloutlé. Můj bývalý manžel hulil, kafe pil na kýble denně, zuby si až tak nepucoval...a ve čtyřiceti měl nádherné bílé zuby. Moji vnučce bude osm a sdělila barvu zubů bohužel po mě - nažloutlé
.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.