Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Strečový džíny - jak je nosit?

Od: rockerman odpovědí: 5 změna:

Ahoj, dneska jsem si koupil nové džíny no v krámě jsem zkoušel aspoň 8 různých ale pořád to nějak nepadlo - někde odstávaly nebo při sednutí mi z nich lezl zadek nebo mi to škrtilo koule.
Jediný které padly asi ze sedmi různých akorát byly jedny wranglerky, paní říkala že jsou strečový nebo co. Ta látka je zvláštní, jako mírně pružná, ale ne moc, tak to fakt suprově padne, a tak na mně nevisí jak montérky.
No jo jenomže díky tomu že látka jako je pružnější a přes stehna akorát, tak mi to při chůzi shrnuje trenky a pak mě tlačej po stranách a v rozkroku. V krámě to dost dobře poznat nejde. Máte nějakej tip jak tomu zabránit? rocker man

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, pod přiléhavé kalhoty noste také přiléhavé spodní prádlo a nikoliv látkové trenky - slipy (vykrojené bez nohavičky) nebo pánská tanga (pokud to dáte). Zdravím!

doplněno 02.12.17 13:30:

Já Vám ta tanga nenutím (navrhl jsem i slipy), ale nosit trenky do upnutých kalhot moc nejde - což jste již poznal. Jinak je to Vaše věc a problém.

doplněno 02.12.17 20:01:

rockerman - volnější do upnutého bude asi problém. Snad se ještě podívejte na tzv. boxerky z úpletu, které na těle (bocích) sedí a není tam "cucek" z látky, za který jsou látkové (volné) trenky stahovány.

A pokud nechcete měnit prádlo, tak si dotáhněte ten opasek (nebo použijte kšandy).

rockerman
hodnocení

Tanga? Si děláte (y)

rockerman

Já vám to nevyčítám, ale tanga u kluka? xD No jako slipy bych taky zrovna nemusel, jsem zvyklý na volnější trenýrky, existují nějaké které by do toho akorát šly?

hodnocení

1x

Já bych doporučila opasek.mamina

rockerman
hodnocení

Pásek v nich mám, ale spíš jako detail, protože džíny drží dobře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]