Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Těhotenský test - nejistota

Od: barb odpovědí: 4 změna:
Ahoj. Možná tato otázka už tu byla a pokud ano, omlouvám se. Ale beru antikoncepci zhruba 4 měsíce, pravidelně, nevynechany ani 1 prášek. Poslední PS jsem měla před 3-4 týdny, kdy to bylo spíše jen drazdeni, takže k tomu PS jako takovému došlo tak před 5-6 týdny. Už nějakou dobu me pobolival podbřišek. Byla jsem i na sonu minulý týden a nic nebylo prokázáno, všechno čiste. Všimla jsem si, že mi narostla prsa, tedy spíše prsní svorce se zvětšily a buď jsem si toho nevsimala neno nevim, ale mám přes braxavky žíly, obzvlášť na levé mi vede žila. Když jsou "vzrusene" zimou nebo necim, neni to videt. Ale jak jsou normalni, tak je to vidět víc. Každopádně jsem si dělala 3 testy (poslední v sobotu ráno z rani moči) a všechny negativní (1.jsem si delala něco před 4mi ttýdny, druhý před 2 týdny a 3.ti teď v sobotu). Dnes antikoncepci dobiram. Četla jsem, že HA neovlivňuje výsledek testu. Myslíte se, ze ta prsa napriklad mohou byt vlivem hormonalni zmeny prave z te HA neno se jedna o těhu? Tehotenstvi bych si vůbec nepřála. Přítel do mě neejakuluje, vždy to jde na břicho. Opravdu si davame pozor. Ale nikdy není nic 100%, maximálně nesoulozit, že :D dělala jsem si testy moc brzo? Nebo mohu být klidná? Možná se teď posledni dobou moc pozoruji a i tim si vše vsugerovavam. Mám si tedy další test udělat tento týden? Zajímají mě vaše názory. A nějakých výsměchu, že jsem blbá a tak, se zdržte, děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

danka86*
hodnocení

0x

Ach jo, bereš pravidelně antikoncepci, přítel do tebe neejakuluje, poslední styk byl před 5-6 týdny, 3 těhotenské testy byly negativní, minulý týden jsi byla na sonu a vše bylo OK, tak čeho se vlastně tak bojíš?

Ty změny prsou (zvětšení, naběhnutí žil) skutečně mohou být způsobeny hormonální antikoncepcí.

barb
Protože na sobu nic nezjistili a je mi proste pořád blbě od žaludku. Nezvracim, ale prostě chvilku podbrisek, chvili cele bricho, je to jako pri MS. Proto mě zarazila i ta prsa. Taky jsem přemýšlela, zda by nebyla vhodná změna HA..

iz*
hodnocení

0x

Dobrý den, Barb,

podle mne bude příčinou Vašich potíží pravděpodobně něco jiného než těhotenství. Ovšem já nejsem lékař a neznám Váš zdraviotní stav.

Je úplně jedno, co si o Vašich potížích myslí neznámí lidé z internetu. Spolehlivě Vám odpoví pouze lékař, kterého navštívíte osobně (přes internet Vás nikdo nevyšetří a příčinu tak nezjistí). Pokud byste měla pochybnosti o závěrech svého lékaře, můžete si prostřednictvím své zdravotní pojišťovny vyžádat konzultaci u dalšího lékaře. Konzultaci hradí pojišťovna,.

floro*
hodnocení

0x
Sugesce je velmi silna vec. Mate prilis velkou obavu a telo na to muze reagovat presne tak, ceho se obavate. Nabehle bradavky muzete mit z HA. Ja pro tento problem ji prestala jist uplne. Bolest podbrisku a nevolnost muze byt jen pz pouheho stresu.
Takze klid a pohodu. Tehotna nejste.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]