Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik jste nejvíce vydrželi bez spánku?

Od: joesfd odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer,

jen tak pro zajímavost jsem se chtěla zeptat. Kolik jste dali nejvíce hodin bez spánku?

.Já bohužel jsem vzhůru už od včerejší 12 hodiny. Tudíž necelých 33 hodin. A ještě budu muset nějakou tu hodinu být vzhůru. Aneb ráda chodím do školy...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

spanek
hodnocení

2x

tak tak, tři dny a 2 noci ... ve dne škola v noci flámování

hodnocení

2x
Jsem zdravotní sestra v nepřetržitém provozu. Ráno denně vstanu v šest (mám malé děti), odvedu je do školy a školky, celý den normálně funguju, denně vařím, péče o domácnost, praní, úklid, vyzvednout děti, úkoly, procházka a večer jdu na noční, celou noc jsem na nohou, ráno po směně přijedu domů (30km), vzbudím děti, vypravim a odvedu je do školy a školky, cestou ze školky nakoupím a pak do peřin, kolem deváté. Takže 2x-3x týdně mám 27-30h bez spánku. A jde to. Než jsem měla děti, párkrát jsem zkusila nejít mezi dvěma nočníma nejít spát. Ale to už bylo na houby, motala se mi hlava a už mi to bystře nemyslelo, papíry v práci jsem nemohla napsat, jak mi skákaly písmenka před očima. Jednu noc vynechat se dá, dvě už nedávám.

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, jako student jsem vydržel zhruba čtyři dny a tři noce - přes den škola a v noci rýsování. Zdravím!

hodnocení

1x

Tak já max. 2 dny a 2 noci. Na konci té druhé jsem to nedal a musel jsem si dát asi 2 hodiny oraz. A bylo to kvůli škole, ale ne kvůli učení (maturita + večírek + rozlučkový pobyt na školní chatě s oslavou do rána). Možná bychom vydrželi dýl, ale došlo *pivo* a přechod na víno nás unavil (nikoliv společensky, to už jsme byli).

hodnocení

1x

Vzpomínám, je to už hodně let. Rozhodli jsme se s manželem, že absolvujeme noční padesátikilometrový pochod z Pardubic - Zámečku do Ležáků. Vycházelo se průběžně od 22 hodin. Do Ležáků jsme přišli ráno okolo 7. hodiny. Pak autobusem zpátky do Pardubic a domů. Byli jsme dost unaveni a těšili jsme se na postel.

Jenže tchyně byla jiného názoru. Člověk míní - tchyně mění. *smich* A když jsme prý celou noc dokázali někde lítat, tak teď se půjde jednotit řepa. Byli oba s tchánem členy JZD a každý člen si musel nejméně jednu míru okopat. Tak jsme celý den byli na té řepě.

Takže jsme nespali den, noc a den, celkem asi 36 hodin. Zato po té řepě jsem se nemohla dospat a spala bych snad týden. :) Jaga.

sebod*

Ahoj Jago. Tak jsme se mohli tenkrát potkat. Nemyslím na řepě *smich*, ale v noci na pochodě *bezim**pivo*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]