Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik jste nejvíce vydrželi bez spánku?

Od: joesfd

Dobrý večer,

jen tak pro zajímavost jsem se chtěla zeptat. Kolik jste dali nejvíce hodin bez spánku?

.Já bohužel jsem vzhůru už od včerejší 12 hodiny. Tudíž necelých 33 hodin. A ještě budu muset nějakou tu hodinu být vzhůru. Aneb ráda chodím do školy...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

spanek
hodnocení

2x

tak tak, tři dny a 2 noci ... ve dne škola v noci flámování

hodnocení

2x
Jsem zdravotní sestra v nepřetržitém provozu. Ráno denně vstanu v šest (mám malé děti), odvedu je do školy a školky, celý den normálně funguju, denně vařím, péče o domácnost, praní, úklid, vyzvednout děti, úkoly, procházka a večer jdu na noční, celou noc jsem na nohou, ráno po směně přijedu domů (30km), vzbudím děti, vypravim a odvedu je do školy a školky, cestou ze školky nakoupím a pak do peřin, kolem deváté. Takže 2x-3x týdně mám 27-30h bez spánku. A jde to. Než jsem měla děti, párkrát jsem zkusila nejít mezi dvěma nočníma nejít spát. Ale to už bylo na houby, motala se mi hlava a už mi to bystře nemyslelo, papíry v práci jsem nemohla napsat, jak mi skákaly písmenka před očima. Jednu noc vynechat se dá, dvě už nedávám.

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, jako student jsem vydržel zhruba čtyři dny a tři noce - přes den škola a v noci rýsování. Zdravím!

hodnocení

1x

Tak já max. 2 dny a 2 noci. Na konci té druhé jsem to nedal a musel jsem si dát asi 2 hodiny oraz. A bylo to kvůli škole, ale ne kvůli učení (maturita + večírek + rozlučkový pobyt na školní chatě s oslavou do rána). Možná bychom vydrželi dýl, ale došlo *pivo* a přechod na víno nás unavil (nikoliv společensky, to už jsme byli).

hodnocení

1x

Vzpomínám, je to už hodně let. Rozhodli jsme se s manželem, že absolvujeme noční padesátikilometrový pochod z Pardubic - Zámečku do Ležáků. Vycházelo se průběžně od 22 hodin. Do Ležáků jsme přišli ráno okolo 7. hodiny. Pak autobusem zpátky do Pardubic a domů. Byli jsme dost unaveni a těšili jsme se na postel.

Jenže tchyně byla jiného názoru. Člověk míní - tchyně mění. *smich* A když jsme prý celou noc dokázali někde lítat, tak teď se půjde jednotit řepa. Byli oba s tchánem členy JZD a každý člen si musel nejméně jednu míru okopat. Tak jsme celý den byli na té řepě.

Takže jsme nespali den, noc a den, celkem asi 36 hodin. Zato po té řepě jsem se nemohla dospat a spala bych snad týden. :) Jaga.

sebod*

Ahoj Jago. Tak jsme se mohli tenkrát potkat. Nemyslím na řepě *smich*, ale v noci na pochodě *bezim**pivo*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]