Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
jen tak pro zajímavost jsem se chtěla zeptat. Kolik jste dali nejvíce hodin bez spánku?
.Já bohužel jsem vzhůru už od včerejší 12 hodiny. Tudíž necelých 33 hodin. A ještě budu muset nějakou tu hodinu být vzhůru. Aneb ráda chodím do školy...
Dobrý den, jako student jsem vydržel zhruba čtyři dny a tři noce - přes den škola a v noci rýsování. Zdravím!
Tak já max. 2 dny a 2 noci. Na konci té druhé jsem to nedal a musel jsem si dát asi 2 hodiny oraz. A bylo to kvůli škole, ale ne kvůli učení (maturita + večírek + rozlučkový pobyt na školní chatě s oslavou do rána). Možná bychom vydrželi dýl, ale došlo a přechod na víno nás unavil (nikoliv společensky, to už jsme byli).
Vzpomínám, je to už hodně let. Rozhodli jsme se s manželem, že absolvujeme noční padesátikilometrový pochod z Pardubic - Zámečku do Ležáků. Vycházelo se průběžně od 22 hodin. Do Ležáků jsme přišli ráno okolo 7. hodiny. Pak autobusem zpátky do Pardubic a domů. Byli jsme dost unaveni a těšili jsme se na postel.
Jenže tchyně byla jiného názoru. Člověk míní - tchyně mění. A když jsme prý celou noc dokázali někde lítat, tak teď se půjde jednotit řepa. Byli oba s tchánem členy JZD a každý člen si musel nejméně jednu míru okopat. Tak jsme celý den byli na té řepě.
Takže jsme nespali den, noc a den, celkem asi 36 hodin. Zato po té řepě jsem se nemohla dospat a spala bych snad týden. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.