Nejste přihlášen/a.
Ahojky,tak by mě zajímalo jestli se v práci přestrájíte? já osobně tohle nesnáším..takže když uklízím tak se nepřetrojuji ..a každý den nebo obden si prádlo vyperu a ráno si beru čisté.jak jste na tom vy?
Dobrý den, jsou profese, kde je převlékání nutností - např. horník či zdravotní sestra. A potom je profese, kde je převlékání (i když nedokončené) vyžadováno, dobře ohodnocené a za potlesku - striptérka, která by se odmítala "převlékat", nebude úspěšná . Zdravím!
Jako třeba za Krakonoše, nebo vodníka? Tak to fakt ne :
Ale jinak jezdím jako servisák, mám nový auto, takže jezdím v civilu - coý jsem však jezdil i v tom starším. Ovšem u zákazníka se převléknu do montérek, po skončení se zase z montérek svléknu - nepolezu do auta zválený od hoblin a pilin.
A to i třeba 2x denně, když mám menší opravy u dvou zákazníku.
Pokud však třeba školím různé programy což se děje většinou v zasedačce či kanceláři, tak se nepřevlékám.
- záleží také na tom, co uklízíte - ale i při obyčejném vytření podlahy v kanceláři se zapotíte, tak bych se asi převlékla. Ale jestli máte na mysli spodní prádlo, tak to asi ne, to je fakt.
Ha, tak já si klidně v práci převlíknu i spoďáry. Zvlášť v létě, kdy je venku přes 30°C a u nás v budově stejně tak, zdaleka ne všechny místnosti jsou klimatizované. Koupelnu se sprchovým koutem mám pár metrů a není nad to, si ve vedru dát vlažnou sprchu a obléknout čisté prádlo. Potit se v létě celý den v jedněch spoďárech, to bych nedala.
Když jdu do výroby nebo k zákazníkovi, tak se převlíkám. Buď ve firmě nebo už doma, u zákazníka na to většinou není čas a málokdy podmínky (tedy, asi by to šlo, ale je to komplikace). Bez převlečení bych to nedal. Naposledy jsem měl problém, jak od zákazníka domů. Od výše prsou nahoru jsem byl napuštěný hydraulickým olejem, včetně vlasů a obličeje. Takže jsem sundal, co šlo, relativně čisté hodil pod sebe na sedačku a vyrazil domů do sprchy. Zkušenost k nezaplacení. Ony ty zásady bezpečnosti práce nejsou pro srandu králíkům a převlíkat se / nepřevlíkat se mnohdy není jen otázkou špíny a estetiky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.