Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MĚNA z cenovky

Od: vjs odpovědí: 6 změna:

Zdravím, nevíte prosím někdo co je toto za měnu? Může to být odkudkoliv, Evropa, Amerika... Nějak to nemohu dohledat. Děkuji

MĚNA z cenovky
MĚNA z cenovky #2
MĚNA z cenovky #3

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Podle tabulky by to mohl být nizozemský gulden.

vjs
hodnocení

Super! Díky moc ;) Myslela jsem si to, ale nebyla jsem si jistá ;) Má totiž kurz cca 12Kč, tak mi ta cena nadávala smysl, ale asi to nebude cena celého sedla, třeba jen té přezky ;)

jofa*
hodnocení

0x

Můj pohled je ten, že se jedná spíš o míru (nějaký rozměr, nastavení ) než o cenu. f míra.

vjs
hodnocení

To je nesmysl, čeho by to byla míra? A proč by byla na cenovce? Žádná taková míra na sedle neodopvídá...

jofa*

Je to jen moje úvaha. Když jste přesvědčena, že je to cenovka, tak to bude asi pravda. V sedlech se nevyznám a možná, že tam všechny rozměry dílů na různých sedlech jsou jednotné.

vjs
hodnocení

Chápu. Co by to ale bylo za míru?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]