Nejste přihlášen/a.
Dobrý den přeji
Mám takový menší dotaz a zajímalo by mě jak to vidí ostatní lidě
Poslední dobou nebo spíš už dýl jezdím raději autobusem nežli autem protože nevím proč ale v autě se mi udělá zákonitě za chvíli špatně, stačí aby trochu řidič prudce zrychlil a už se to ve mě vaří.
V autobuse se mi celý život nikdy blbě neudělalo a to jsem sedávám někdy i v zádu. Autobusem jezdím denně přes 1 hodinu a nikdy se mi fakt blbě neudělalo...
A skvělě se tam spí
Plnoletý nejsem tak auto nemám a ani mi nic jinýho nezbejvá.
Nevím proč ale v autě mi příjde ta sedačka taková jako by jste tam leželi nebo jak bych to řekl
Čím to je?
Jezdím ráda vším a špatně se mi nedělá v ničem. Autem nejraději jako řidič. V případě, že řídí manžel, jsem ostražitá. Máme každý jiný styl jízdy. Já spíš předvídám, včas zpomaluji, on jede do poslední chvíle jako hasič a pak hamstne na brzdu. Nikdy se nám nic nestalo, ale tenhle styl jízdy nemám ráda. Kdo má choulostivější žaludek, už by bylo zle.
Autobusem se to při delších vzdálenostech prima užívá. Jezdili jsme 2.000 km do Řecka, 1.800 km do Itálie. Z autobusu bylo prima vidět, jak se mění ráz krajiny. Nedovedla jsem pochopit mladé lidi, kteří si zatáhli záclonu a jezdili prstem po nějakém mobilu. Hodně věcí jim uteklo.
Nejlepší je ale vlak. Na ten se nechám nalákat kdykoliv. Nejraději mám starší vagóny, kde je možno stát u otevřeného okna. Na netu se nechá najít řazení vagónů v každém vlaku a tak si před cestou zjistím, který že vagón bude pro mě ten pravý. Stačí pak stát v uličce u okna a je to žůžo.
Mám ráda všechny dopravní prostředky. V mládí to byla i motorka, dnes už jenom malá. Jaga.
Nechápu k čemu taková otázka je. Jednomu vyhovuje to, druhému ono. Když budu mluvit za sebe, tak je mi to jedno. Akorát v autobusu je spoustu bacilů na rozdíl od auta. V tom je lepší auto. Ale to nemám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.