Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lucznik 438 problém se spodní nití

Od: daykafa odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, už chvilku bojuju se starším Lucznikem 438, postupuju podle návodu, ale nedaří se mi vytáhnout spodní nit nahoru. Demontoval jsem chapač, vyčistil a vložil spátky, ale zase nic. Cívku mám vloženou podle příručky. Nenarazil někdo na podobný problém? Moc díky za odověď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

amo
hodnocení

0x
Nevim jake máte zkušenosti, ale problem muze být i delkou či nasazenim jehly, která spodni nit vytahuje.

hodnocení

0x

Spodní niť nemusí být vytažená nahoru, jehla musí být nasazená správně svojí drážkou. Při šití se při návratu jehly udělá dole (na straně kde není drážka) oko z nitě a člunek jí zachytí a provlíkne spodní niť. To aby to vše proběhlo musí být přítomna látka, bez ní se to neprovede. Spodní nit bude provlečená nahoru až po zahájení šití.

jitkamaskova
hodnocení

0x

Mám ten samý problém, s opravářem, který momentálně nepracuje jsem konzultovala, že má být jehla nasazena ploškou dozadu. A nit jsem vytáhla i bez vložení látky. Budu za radu moc ráda, protože ti opraváři nejsou. Zdravím, Jitka Mašková.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]