Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Outfit na pohovor do banky

Od: mrt* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

dnes mne čeká pohovor do jedné nejmenované banky a rád bych se zeptal na Váš názor - jaký outfit je dobré zvolit pro tuto příležitost? Vzal bych si košili a kalhoty od saka a boty od něj. Někdo mi ovšem tvrdil, že to nemusí být, že stačí rifle (ne modré) klasická košile a boty, které člověk nosí na ven. Ptám se proto, abych zjistil váš názor, přeci jenom na to v bance hledí. Díky za odpovědi.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Rifle tedy fakt ne. Syn je zaměstnaný v bance, byl už na několika pohovorech, vždy v obleku, nebo v kalhotách, košili a svetru do V. V riflích v životě do práce nešel, na pohovor taky ne.

mrt*
hodnocení

Tudíž kalhoty od saka, košili a svetr (mám zelený, může být?) a boty, které se hodí i na ples.

iz*

Na pohovor do banky byste si měl vzít oblek, kalhoty od obleku se svetrem bych neradila.

Může být, svetr je v bance povolený. Nechci se Vás nějak dotknout, ale samozřejmě nějaký pěkný, nevytahaný

doplněno 25.11.17 07:07:

A? Jaký jste z toho měl pocit, jak to probíhalo? V které bance byl pohovor, jestli to není tajemství?

mrt*
hodnocení

Tak jsem měl kalhoty od saka, košili a italské boty, které nosí manažeři a já je mám na slavnosntí příležitosti :)

mot
hodnocení

0x
zalezi jak zkostnatela banka to je...

culdabulda1*
hodnocení

0x

oblekem ještě nikdo nikdy nic nezkazil - není nad čím přemýšlet ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma outfit

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]