Nejste přihlášen/a.
Předem vás chci upozornit na svůj styl psaní. V mnoha poradnách s tím maj lidi asi problém a snadno jen tak uvěří tomu co jsem se jim snažila vysvětlit..
Několik příhod s ní.. Pomlouvala mě. Ztrapnovala mě. Ovšem nikdo nevěděl že to ona mě ztrapnila, takže furt andílek Zveřejnila (anonymně mé trapné fotky) to jsem se dozvěděla před 4 dny
Když jsme byli bff schválně mi říkala špatné dny kdy se psali testy takže jsem se učila zemák a psalli jsme z matiky.. Takže díky ní špatný prospěch. 3 na vysvědčení jen kvůli ní a za to zdupa zase od rodičů. Pořád jsem to ale nechala bejt. Vždy jsem ji odpustila, ale teď to vyvrcholilo.
Zjistila jsem, že jsem bisexuálka. S tímto tajmenstvím jsem se nejdříve svěřila své dobré kamarádce, u které jsem si víc než jistá že by to nikomu neprozradila. Také, že ne. Po pár dnech, jsem si nevěděla rady. Samé zkoušecí testy, jestli jsem opravdu bi atak. Mamce jsem to říkat nechtěla. Nevím ,prostě jsem si tím ještě nebyla pořádně jistá. Řekla jsem to tedy další mé kamarádce. Ale to už už mě znamenala jasná tečka. Veděla jsem, že to není zrovna nejlepší způsob jak se k tomu postavit, ale někomu jsem se svěřit musela. Vždy když jsem ji řekla jakkýkoli tajemství nikomu to neřekla. Prostě nikdy nikomu nic nevyzradila. Je dost nemluvná a nikdy by nikomu neukázala, že to ona je ta mrcha..Sice dřív jsme byli nej kámošky a od té doby semnou soupeří. Kdo z koho má lepší známky kdo má více přátel atd. Ale přesto jsem měla ten pocit že s ní to bude zase v poho. O pár dní později za mnou přišla další kámoška s otázkou jsetli jsem fakt bi. Prý ji to ta moje kámoška vyžvanila, při hře, kde měli vyzradit SVOJE NĚJAKÉ TAJEMSTVÍ. (přitom jsem ji jasně řekla at to nikomu neříka, aji kdyby to s ní někdo tahal. a ona přísahala..)Chtěla jsem si s ní promluvit, jenže ta druhá mě zadržela že by na ni byla naštvaná, tak jsem to nechala bejt. Nensáším se za to. Další den už to veděla půlka třídy.. A to je to teprve 2 dny zpátky..(vyzradila to ta které to řekla při hře.)Chci se ji nějak pomstít..za to všechno, co mi udělala. prostě vím že pomsta není nejlepší možnost, ale pro mě je momentálně ta nejlepší. Chci aby si uvědomila co udělala. Že já ji nikdy nic takového neudělala. Prosím nestojím o komentáře typu že karma se mi vrátí a že to ještě zhorší já budu ta špatná a blablabla.. Prosím o rady. Nejlepší POMSTA! ale dooporavdy. Velká pomsta. To co mi udělala je hnus. Vždy jsem chtěla bejt za tu hodnou a nechat to bejt. odpustit ji. Ale už to nejde! Teď chci bejt mrcha a to doslova. (v jejím případě). Předem děkuji za všechny rady Jinak chci ještě podotknout, proč jsem ji to dřívě ještě nevrátila. Ta holka nemá moc přátel snad možná jen 1 a ta ji ještě pomlouvá
Je moc tichá takže proto. Všichni ji berou za andílka a nedokážou si připustit, že by něco takového provedla. Veděla jsem, že ta moje pomsta přijde napovrch a já budu ta špatná..Ale já ji bohužel poznala. Její pravou tvář. Prostě SVINĚ! A teď už mi je fakt jedno jestli se kvůli tomu někdo proti mě obrátí. Chci pomstu. Je mi 14 ano? Nejsem dospěla, takže komenty že to není dospělé atd..vím, že to je hloupé, ale za to co mi provedla..Prosím tedy znovu o rady.
Gratuluji že jste to dočetli až jsem
Tak teda s Vámi soupeřit o prvenství ve škole, tak to by nebyl vůbec žádný problém. Píšete, že Vám je 15 let, ale strčil by Vás do kapsy i sedmiletý žák. Co se češtiny týče, zcela určitě. Dále píšete, že ta Vaše kamarádka nemá žádné přátele kvůli tomu, že je tichá a všichni ji berou za andílka. Takže podle mne má daleko víc přátel než Vy, která má pusu nemístně prořízlou a je nesympatická. Psát o někom, že je "svině" a že se mu chcete pomstít, je ubohé. A ten Váš důvod, že vyzradila Vaši sexuální orinetaci je ještě o jeden level níž. Vzpomeňte si, co jste zde založila za otázku před nedlouhou dobou. Váš tatínek Vás v noci osahává. Myslím si, že máte opravdu problém s dospíváním a měla byste se poradit s odborníkem. Pokud je Vám teda opravdu 14 let. Tohle se skutečně rozpoznat nedá. Ale je to na Vás.
Máš zvláštní přístup, pochopila jsem, že chodíte do stejné třídy.. Zaráží mě, že někdo jiný může zato, že ty jsi nevěděla, z čeho zrovna píšete test, to je divné ne?
A jinak by mě zajímalo, jak vypadá ,,zkoušecí test jestli je někdo bi"?:D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.