Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek pro mladou dívku z lásky

Od: ellcz* odpovědí: 15 změna:
Zdravím všechny, potřeboval bych poradit nějaký dárek pro mojí dívku. Je ji 20. Trošku sem ji zklamal a chci něco abych Ji dokázal že je moje jediná a nikdy jsem nebyl šťastnější. Očekával bych nějaký řetízek do pěti tisíc či prstýnek. Spíš asi něco na krk. Něco fakt pěkného. Prosím pomozte mi něco vybrat. :) Je opravdu jedinečná a úžasná. Nechci o ní přijít a chci dárek který by jí připomínal cely život co pro mě znamená. :) Otázka je asi spíš pro dívky, předpokládám že budou lépe vědět co by dívku potěšilo. :)

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud uvažujete o hodnotě dárku v korunách, není to dobré řešení. Ženy nejsou hloupé a nějakým cenným předmětem je neokouzlíte. Volte klasický symbol. Obyčejnou kytku, ne moc velkou, na zas mrňavou. Ne v květináči! Řezanou!

Něco jí vyrob, ať vidí, že sis s tím dal kvůli ní práci,

ellcz*
hodnocení

Jde jen o to že se chci vejít do téhle částky abych to mohl koupit hned. Ale nevím co vybrat!

hodnocení

1x

Pokud není děvče takzvaně "na korunu jak čert na hříšnou duši", začněte přemýšlet o něčem hodně romantickém.

Tajný výlet s překvapením, například - ale detaily se laskavě už obtěžujte sám. Já vaši slečnu nezklamala ;)

ellcz*
hodnocení

Pomozte mi něco vybrat prosím. :) Nechci nějaký šmejd co se rozpadne. Co by mohlo potěšit holku? Nějaký přívěšek se srdcem? :)

Znásilňujete sebe a snažíte se znásilňovat i tu dívku! To nemůže dopadnout dobře! *stop*

ellcz*
hodnocení

O čem to mluvíte? :D Dejte pokoj, jestli nechcete pomoct tak mlčte. :) Myslím že jsem jasně napsal že chci radu od ženy. Ne trapný pokus o vtip od chlapa.

Tak ještě jednou - přestaňte uvažovat v kategorii peněz.

hodnocení

0x

Váš přístup k dívce se mi nelíbí. Když jí za každý Váš prohřešek nabídnete šperk v hodnotě 5 tisíc, dívka si brzy na drahé dary zvykne a bude je očekávat. Nebo to má naopak v hlavě srovnané a pošle Vás i s darem k šípku.

Nevím, co si mám pod pojmem "trošku jsem ji zklamal" představit. Ale hned na šperk za 5 tisíc to nevidím.

Volila bych jiný dárek: 1/ jak už rádci psali, pěknými květinami nic nezkazíte.

2/ pokud má ráda kulturu, pozvat ji do divadla, potom na pěknou večeři. To jí jistě udělá radost.

3/ jestli se opravdu chcete "rozšoupnout", tak nějaký pěkný společný víkendový pobyt. Bývají s wellness, večeří při svíčkách, ochutnávkou vín či s podobnými akcemi.

A jako úplně první by měla padnout Vaše omluva. Žádné okecávání, žádné kudrlinky, prostě se jí jako slušný chlap omluvit, pokud jste ji nějak zklamal či urazil.

Za měsíc jsou Vánoce, to potom můžete vybrat nějaký klenot. Záleží jednak na Vaší peněžence a především na kvalitě vztahu, který s dívkou máte. Aby to nevyznělo, jako že si její lásku kupujete. Jaga.

Cenné dary nevynahradí to, po čem něžná dívčí duše touží. Jsem pro omluvu od srdce, květinu, ale ne pugét jako blázen, na krk nic, na krku má už vás, ta romantická večeře pro dva, jak tu radí nade mnou, to by se hodilo.

liza
hodnocení

0x

Co koupit pobyt v hotelu v nějakém hezkém romantickém prostředí tak na dva tři dny a tam jí dát ten řetízek na krk, v obchodě vám poradí,ukáží. Koupit jí i květiny a říci jí,že je pro vás ta jediná,omluvit se jí. No a uvidíte,co to přinese.

ellcz*
hodnocení

Konečně normální odpověď. To zní dobře s tím řetízkem :) Děkuji.
vilik*
V diskuzi je nyní k vidění zajímavá náhodná situace. Pod otázkou Dárek pro mladou dívku z lásky je umístěna diskuze s názvem Penis a jazyk.
Nicméně mým příspěvkem tento stav zlikviduji a přesně tak vidím vaše šance při vašem uvažování.
Pokud není vadná nebo zlatokopka, nejspíš ji finančními dary neobměkčíte, zvášť, pramení-li její zklamání z nějakého vašeho odsouzeníhodného chování. A pokud jste ji zklamal tím, že jste jí přes její zákaz například pomohl s úklidem či těžkou taškou, ačkoliv jste byl po nemoci nebo něco v tom smyslu, tak by snad také lépe zabrala ta kytička.

iz*
hodnocení

0x

Jestli se ke své jedinečné a úžasné dívce chováte stejným způsobem jako zde k lidem, kteří Vám zdarma věnují svůj čas a snaží se Vás upozornit na problém, nespravíte to žádným dárkem.

Já bych nestála o dárek od člověka, který "mne trošku zklamal", není ochoten svůj přístup a/nebo chování změnit a nechápe, na čem opravdu záleží.

K dárku:

Dárky dávám proto, že chci udělat radost někomu konkrétnímu, někomu, koho mám ráda, koho dobře znám, vím, co jej/ji zajímá i co by mu/jí mohlo udělat radost. Nevybírala bych podle nápadů či vkusu někoho jiného.

K Vašim předchozím reakcím: Zkuste se nad tím, co Vám zde lidé napsali, zamyslet. Všichni to mínili dobře → snažili se Vás naměrovat a pomoci Vám...

liska*
hodnocení

0x

Jestli zlato, tak si nenápadně zjistěte, zda má ráda bílé zlato nebo žluté. To první víc letí. U řetízku řešte délku a jemnost podle přívěsku a typu postavy. To si musíte projít několik zlatnictví, abyste si udělal přehled. Nebo vezměte na pomoc sestru.Já, když vybírám, tak podle toho co vidím, co mne osloví. To nejde napsat, co máte koupit. Nic nevidíme, máme jiný vkus a nevíme, jaký typ je Vaše dívka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]