Nejste přihlášen/a.
Váš přístup k dívce se mi nelíbí. Když jí za každý Váš prohřešek nabídnete šperk v hodnotě 5 tisíc, dívka si brzy na drahé dary zvykne a bude je očekávat. Nebo to má naopak v hlavě srovnané a pošle Vás i s darem k šípku.
Nevím, co si mám pod pojmem "trošku jsem ji zklamal" představit. Ale hned na šperk za 5 tisíc to nevidím.
Volila bych jiný dárek: 1/ jak už rádci psali, pěknými květinami nic nezkazíte.
2/ pokud má ráda kulturu, pozvat ji do divadla, potom na pěknou večeři. To jí jistě udělá radost.
3/ jestli se opravdu chcete "rozšoupnout", tak nějaký pěkný společný víkendový pobyt. Bývají s wellness, večeří při svíčkách, ochutnávkou vín či s podobnými akcemi.
A jako úplně první by měla padnout Vaše omluva. Žádné okecávání, žádné kudrlinky, prostě se jí jako slušný chlap omluvit, pokud jste ji nějak zklamal či urazil.
Za měsíc jsou Vánoce, to potom můžete vybrat nějaký klenot. Záleží jednak na Vaší peněžence a především na kvalitě vztahu, který s dívkou máte. Aby to nevyznělo, jako že si její lásku kupujete. Jaga.
Cenné dary nevynahradí to, po čem něžná dívčí duše touží. Jsem pro omluvu od srdce, květinu, ale ne pugét jako blázen, na krk nic, na krku má už vás, ta romantická večeře pro dva, jak tu radí nade mnou, to by se hodilo.
Co koupit pobyt v hotelu v nějakém hezkém romantickém prostředí tak na dva tři dny a tam jí dát ten řetízek na krk, v obchodě vám poradí,ukáží. Koupit jí i květiny a říci jí,že je pro vás ta jediná,omluvit se jí. No a uvidíte,co to přinese.
Jestli se ke své jedinečné a úžasné dívce chováte stejným způsobem jako zde k lidem, kteří Vám zdarma věnují svůj čas a snaží se Vás upozornit na problém, nespravíte to žádným dárkem.
Já bych nestála o dárek od člověka, který "mne trošku zklamal", není ochoten svůj přístup a/nebo chování změnit a nechápe, na čem opravdu záleží.
K dárku:
Dárky dávám proto, že chci udělat radost někomu konkrétnímu, někomu, koho mám ráda, koho dobře znám, vím, co jej/ji zajímá i co by mu/jí mohlo udělat radost. Nevybírala bych podle nápadů či vkusu někoho jiného.
K Vašim předchozím reakcím: Zkuste se nad tím, co Vám zde lidé napsali, zamyslet. Všichni to mínili dobře → snažili se Vás naměrovat a pomoci Vám...
Jestli zlato, tak si nenápadně zjistěte, zda má ráda bílé zlato nebo žluté. To první víc letí. U řetízku řešte délku a jemnost podle přívěsku a typu postavy. To si musíte projít několik zlatnictví, abyste si udělal přehled. Nebo vezměte na pomoc sestru.Já, když vybírám, tak podle toho co vidím, co mne osloví. To nejde napsat, co máte koupit. Nic nevidíme, máme jiný vkus a nevíme, jaký typ je Vaše dívka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.